Στανόεβιτς: Απείχε αρκετά η εικόνα μας από αυτό που ήθελα

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόεβιτς, σχολίασε σε δηλώσεις του την απόδοση του "Δικέφαλου του Βορρά" στον αγώνα με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι το αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ απείχε αρκετά από αυτό που ήθελε να δει ο ίδιος.

Αναλυτικά:

Για το εκτός έδρας γκολ και αν έκανε βήματα προόδου η ομάδα σε σχέση με τα ματς της προετοιμασίας:

Το αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα. Η απόδοση απείχε από αυτό που θέλω να δω. Απείχε αρκετά η εικόνα μας από αυτό που ήθελα. Θα δούμε την επόμενη βδομάδα πόσο θα έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με σήμερα.

Για τις ευκαιρίες που δημιούργησε η αντίπαλη ομάδα: Δεν έχει να κάνει μόνο με την αμυντική γραμμή. Έχω εικόνα για το τι χρειαζόμαστε, έχω μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή για το τι πρέπει να κάνουμε. Πάντως, η εικόνα στην άμυνα δεν αφορά μόνο την τετράδα που αγωνίζεται πίσω, αλλά τη συνολική λειτουργία της ομάδας που ξεκινάει από μπροστά.

Το γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είχε τα χαρακτηριστικά του επιθετικού ποδοσφαίρου που αρέσει στον ίδιο να παίζει η ομάδα του: Είναι αλήθεια αυτό. Δεν είναι έτοιμη ακόμη η ομάδα να παίξει το παιχνίδι που θέλω. Επειδή μιλάμε για ματς πρόκρισης ήθελα μεγαλύτερη ασφάλεια στο κέντρο. Σύντομα ελπίζω να παίξουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν ξεκινούσαμε ξανά το παιχνίδι από την αρχή θα έκανα μια αλλαγή.

Για τα νέα πράγματα που μπορεί να είδε στο ματς με την Ολιμπίκ και τι περιμένει στο επόμενο ματς: Περιμένω να παίξουμε καλύτερα, πιο επιθετικά, να μπούμε πιο δυνατά και να δείξουμε τα στοιχεία που θέλουμε. Υπερτερούν σε φυσική κατάσταση στην αντίπαλη ομάδα.

Τις μεταγραφές: Σε ότι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, όταν αγοράζεις νέους παίκτες έχεις ένα 30% διαφορά σε σχέση με την ομάδα που θα είχες, αν δεν πάρεις καινούριους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με τις μεταγραφές. Σήμερα δεν παίξαμε τόσο καλά. Είναι νωρίς να πούμε τι φταίει και τι όχι πρέπει να δούμε τη συνολική εικόνα και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα

Keywords
Τυχαία Θέματα