Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός, με ανατροπή επί της Λαμίας (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός αγχώθηκε απέναντι στη Λαμία στο "Καραϊσκάκη", αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου νικώντας με 3-2, σε συνδυασμό με το 0-0 στο πρώτο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 44΄ με γκολ του Αντέτζο και πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Ο Μαρτίνς ανέλαβε γρήγορα δράση

μετά την προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού στο α' μέρος. Έβαλε στον αγώνα τους Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Η είσοδος του Γάλλου του άλλαξε το ματς. Αφού ο Βαλμπουενά είχε και μεγάλη φάση στο 57' με ψαλιδάκι στο 60' μετά από κόρνερ του και κεφαλιά του Χασάν έγινε το 1-1.

Στο 61' αποβλήθηκε ο Ρόμανιτς με 2η κίτρινη για θέατρο και μετά η Λαμία δεν άντεξε άλλο.

Στο 72' ο Παπέ Σισέ βρήκε δίχτυα μετά από σέντρα - διαβήτη του Βαλμπουενά και ενώ τον είχε χάσει ο Αντέτζο. Στην συνέχεια ο Χασάν είχε δοκάρι και στο 77' ήρθε το 3-1 με τον Παπέ Σισέ. Φάουλ που έκανε ο Βαλμπουενά και ο Σισέ πήρε κεφαλιά που βρήκε στον Ασίγκμπα και μετά στο δοκάρι για να μπει γκολ για το 3-1.

Στο 90ό λεπτό ο Σισέ έκανε λάθος με κλωτσιά χαμηλά στον Ασίγκμπα και δόθηκε πέναλτι στην Λαμία. Λίγο μετά ο Βιγιάλμπα έκανε το 3-2 στο ματς. Το τελικό σκορ ήταν αυτό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αλέν, Σεμέδο, Καμαρά, Φορτούνης, Γκιγιέρμε, Μασούρας (46' Ελ Αραμπί), Τσιμίκας, Λοβέρα (46' Βαλμπουενά), Σισέ, Γκασπάρ και Χασάν (78' Μορ).

ΛΑΜΙΑ: Κάχριμαν, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Νιασέ, Βασιλόγιαννης (75' Βιγιάλμπα), Τιρόν - Τιρόνε (64' Σκόνδρας), Καραμάνος (64' Σασί), Ρόμανιτς, Βάντερσον, Ασίγκμπα και Μπουλούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα