Στ. Θεοδωράκης: Μας πρόδωσαν τα προβεβλημένα στελέχη μας

"Διέλυσαν την Κοινοβουλευτική Ομάδα αλλά όχι το Κίνημα μας", διαμηνύει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Διέλυσαν την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα, δεν διέλυσαν το Κίνημα μας. Το Ποτάμι είναι χιλιάδες στελέχη και φίλοι. Την ημέρα που έφυγαν ο Αμυράς και ο Ψαριανός, την ίδια μέρα πλημμύρισε το Ζάππειο στην εκδήλωσή μας για το Μακεδονικό. Όμως ο κόσμος βλέπει τους βουλευτές να φεύγουν και λένε «διαλύθηκαν». Αν ερχόντουσαν στο Ζάππειο θα έλεγαν «εδώ είναι ένα ζωντανό κόμμα με σπουδαίες προσωπικότητες και αληθινούς ανθρώπους». Αλλά ναι, τα προβεβλημένα στελέχη είναι

πάντα οι βουλευτές. Και εκεί είναι αλήθεια ότι προδοθήκαμε», είπε σε συνέντευξη του στην Lifo ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Αμυράς, Δανέλλης, Ψαριανός είναι ήδη ενταγμένοι στους σχεδιασμούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Δανέλλης υπογράφει ήδη ερωτήσεις μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι Αμυράς – Ψαριανός είπαν ότι είναι στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας για ό, τι χρειαστεί. Θα πάνε σε έναν μήνα; Θα πάνε σε δύο; Τι σημασία έχει;», συνέχισε ο κ. Θεοδωράκης.

Παράλληλα, δήλωσε στενοχωρημένος για τους ανθρώπους «που δεν έχουν κέντρο». «Αυτοί που γέρνουν από εδώ, από εκεί, ανάλογα με τον αέρα», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην υποδοχή που είχε από τους συναδέλφους του στην Βουλή μετά την διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού. «Την Τετάρτη, ενώ μιλούσα στην Βουλή, στα έδρανα της ΝΔ έδειχναν πολύ χαρούμενοι. Γέλαγαν, σατίριζαν, σχολίαζαν... Γενικώς μια συμπεριφορά του τύπου «έχεις ακόμη Βουλευτές;». Αντιστοίχως, όταν έφυγε ο Δανέλλης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έμοιαζαν υπερήφανοι. Δεν έχουν καταλάβει ότι το πλήγμα δεν είναι στο Ποτάμι, είναι στη Δημοκρατία. Ο διπολισμός, η απουσία άλλων φωνών, είναι ένα πλήγμα στη Δημοκρατία», σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Είμαι πολύ πεισματάρης άνθρωπος. Εγώ, τα παιδιά που είναι στο Ποτάμι, τα στελέχη που μένουν στο Ποτάμι, θα σηκώσουμε, θα βγάλουμε από τον βούρκο, τη βάρκα και θα φύγουμε μπροστά. Και θα συναντήσουμε καινούργιους. Η αποφασιστικότητα είναι αυτό που τώρα με διακατέχει», κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού στη Lifo.

Keywords
Τυχαία Θέματα