Σπύρος Βούγιας: Θα είμαστε σίγουρα στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών

Την βεβαιότητα ότι η «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», θα είναι στον δεύτερο γύρο εξέφρασε ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βούγιας.

Ο κ. Βούγιας σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους τόνισε πως ο συνδυασμός του αφού περάσει στο δεύτερο γύρο θα καταφέρει να πάρει και την δημαρχία.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο κόσμος εκτιμά έχει αρχίσει να εκτιμά την αξιοπιστία και αναγνωρίζει την επάρκεια του ψηφοδελτίου της «ΠΟΛΗχρωμης Θεσσαλονίκης».

Ακόμα

εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι επικεφαλής άλλων συνδυασμών τον εκτιμούν και βλέπουν την δυνατότητα να συνεργαστούν μαζί του, καθώς όπως είπε η διοίκηση του δήμου την επόμενη μέρα θα είναι ομαδική υπόθεση.

Ο Σπύρος Βούγιας σημείωσε ότι η Θεσσαλονίκης αποτελεί «σκοτεινό αντικείμενο του πόθου» για οικονομικά και κομματικά συμφέροντα και υπάρχει ανάγκη προστασίας από αυτά.

Ο επικεφαλής της «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκης», επισήμανε ακόμα ότι υπάρχει ο κίνδυνος της οπισθοδρόμησης αν στον δεύτερο γύρο οι πολίτες κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εκδοχές του ίδιου κόμματος.

«Όποιος θέλει να επιλέξει με κομματική κριτήρια, μπορεί να επιλέξει τη διπλανή κάλπη. Εμείς λέμε ψηφίστε σωστά, ψηφίστε τον κατάλληλο δήμαρχο», ανέφερε, σημειώνοντας ότι η στήριξη που παρέχει στον συνδυασμό του το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι, είναι υπερβολικά διακριτική και πλατωνική.

Τέλος ο κ. Βούγιας κάλεσε τους πολίτες στην κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού του στις 18 Μαΐου στο Ολύμπιον, ενώ όπως ανέφερε, στις 11 Μαΐου, θα γίνει η παρουσίαση του προγράμματος σε χώρο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Νυφούδης τόνισε ότι η «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να διοικήσει το δήμο.

«Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. Να μιλάμε για την πόλη. Είμαστε εμείς που μπορούμε να εγγυηθούμε τη συνέχεια των καλών πεπραγμένων της διοίκησης Μπουτάρη», είπε ο κ. Νυφούδης.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Κουράκης, κάλεσε από την πλευρά του, τους επικεφαλής των παρατάξεων της κεντροαριστεράς να κάνουν πίσω , να αφήσουν τις φιλοδοξίες τους στην άκρη και να συμβάλλουν στη συγκρότηση ενός ισχυρού συνδυασμού.

Συνάντηση Βούγια – Ζαρωτιάδη

Συνάντηση με τον επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Υψίπολις, θα έχει σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο ο Σπύρος Βούγιας.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο συνεργασίας , ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Keywords
Τυχαία Θέματα