Σπυράκη: Να παραιτηθούν οι Σκουρλέτης, Τόσκας, Καπάκης και Δούρου

Στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ βρέθηκε σήμερα και η Μαρία Σπυράκη.

Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησε τις παραιτήσεις του Πάνου Σκουρλέτη που έχει την πολιτική ευθύνη, του Νίκου Τόσκα που διατείνεται ότι παραιτήθηκε αλλά τελικά δεν έφυγε, του γενικού γραμματέα πολιτικής προστασίας, Γιάννη Καπάκη, της Ρένας Δούρου, που είχε την ευθύνη να διατάξει την εκκένωση και του αρχηγού του πυροσβεστικού Σώματος.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι: «Ανίκανες ηγεσίες και πολιτικοί υπήρχαν πάντα,

ήταν μια απίστευτη επίδειξη θράσους. Κανένας από τους υπευθύνους δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να φύγει από τη θέση του».

Την ίδια στιγμή, είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να μείνουν στον δημόσιο βίο μόνο και μόνο επειδή νομίζουν ότι είναι αναντικατάστατοι.

«Σε άλλες πολιτισμένες χώρες οι άνθρωποι φεύγουν».

Η Μαρία Σπυράκη σχολίασε και την ετοιμότητα της κυβέρνησης στο να αντιμετωπίσει τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής, αναφέροντας ότι: "η κυβέρνηση αποδείχτηκε παντελώς ανίκανη σε όλες τις εκφάνσεις", για να σημειώσει ότι "υπάρχει μια προφανής ανικανότητα προετοιμασίας και διαχείρισης της κρίσης".

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, διερωτήθηκε και αυτή "γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 για να πάρει ο κόσμος μηνύματα να φύγει από τα σπίτια του, καθώς και γιατί δεν αξιοποιήθηκαν τα μέσα ενημέρωσης για τον ίδιο λόγο".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπυράκη, Σκουρλέτης Τόσκας Καπάκης, Δούρου,spyraki, skourletis toskas kapakis, dourou