Σπουδαία νίκη της Σενεγάλης επί της Πολωνίας και... "φωτιά" στον όμιλο (VIDEO)

Η Σενεγάλη νίκησε την Πολωνία με 2-1 στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ στη Μόσχα και έβαλε "φωτιά" στον 8ο όμιλο. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη αφρικανικής ομάδας στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο πολύ ενδιαφέρον ματς που έγινε στο γήπεδο της Σπαρτάκ, η Σενεγάλη άνοιξε το σκορ στο 39΄ με αυτογκόλ του Τσιόνεκ. Ο Γκείγ εκτός περιοχής έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στον Τσιόνεκ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 60ο λεπτό οι Σενεγαλέζοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, με σκόρερ τον Νιανγκ. Σε λάθος γύρισμα του Κριχόβιακ, ο Νιανγκ που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό

χώρο έτρεξε προς την μπάλα, την τσίμπησε προ του Στσέσνι και στην κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Το μόνο που κατάφεραν οι Πολωνοί ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 86΄. Μετά από εκτέλεση Φάουλ από μακριά, ο Κριχόβιακ έπιασε την κεφαλιά από κοντά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πλέον, μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια του 8ου γκρουπ της διοργάνωσης, Ιαπωνία και Σενεγάλη έχουν από τρεις βαθμούς και Κολομβία-Πολωνία έχουν μείνει χωρίς βαθμό.

Μάλιστα, στην επόμενη (2η) αγωνιστική παίζουν Κολομβία-Πολωνία και Σενεγάλη-Ιαπωνία, με τις δύο πρώτες να δίνουν... "τελικό" για την πρόκριση.

Συνθέσεις:

ΠΟΛΩΝΙΑ: Στσέσνι, Πίστσεκ (83' Μπερεσίνσκι), Πάζνταν, Σιόνεκ, Ρίμπους, Κριχόβιακ, Ζιελίνσκι, Μπλαστσικόβσκι (46' Μπεντνάρεκ), Μίλικ (73' Κοβνάτσκι), Γκροσίτσκι, Λεβαντόβσκι

ΣΕΝΕΓΑΛΗ: Κ. Εντιάιγ, Γουαγκέ, Σανέ, Κουλιμπαλί, Σαμπαλί, Σαρ, Α. Εντιάιγ (87' Κουγιατέ), Γκέιγ, Νιανγκ (75' Κονατέ), Μανέ, Ντιουφ (62' Εντόι)

Keywords
Τυχαία Θέματα