Σόου Πολάκη στην ΕΡΤ! Έψαχνε τα… ντουλάπια και διέψευσε την ηχογράφηση! (VIDEO)

Συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Δεύτερη Ματιά", έδωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί εκείνος νομικά εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα για συκοφαντική δυσφήμηση.

Παράλληλα επανέλαβε ότι όντως τηλεφώνησε στον κεντρικό Τραπεζίτη, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ηχογράφησε την επίμαχη συνομιλία τους.

Μάλιστα ανέφερε πως διαθέτει «εξαιρετικό μνημονικό» και διέψευσε πως ηχογράφησε

την συνομιλία, ενώ στο ερώτημα πώς αυτή «έφτασε» στα ΜΜΕ, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας τόνισε πως μίλησε με κάποιους δημοσιογράφους και τους μετέφερε λέξη προς λέξη όλα όσα ειπώθηκαν.

Και ενώ η συνέντευξη ήταν σε εξέλιξη, ο κ . Πολάκης ρώτησε αν ήταν εύκολο να δείξει κάποια στοιχεία. Τότε σηκώθηκε και ξεκίνησε να ψάχνει τα ντουλάπια (!) του γραφείου του για να δείξει στην κάμερα… αμέτρητα χαρτιά.

Όπως είπε επρόκειτο για «στοιχεία που έχω πάει εγώ στον Εισαγγελέα. "Όλες αυτές οι κούτες… Τα μισά από αυτά εδώ είναι στοιχεία που έχω πάει στον Εισαγγελέα. Και αφορούν το σκάνδαλο της Novartis, όλες τις πτυχές του σκανδάλου του ΚΕΕΛΠΝΟ, στο οποίο κατανάλωσα πάρα πολλή φαιά ουσία για να βρεθούν όλα αυτά και να αποσταλούν στον Εισαγγελέα, στην Εξεταστική της Βουλής.

Είναι ο κατάλογος των συμβάσεων, των 894 που έκαναν επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη και Βορίδη σε όλα τα ΜΜΕ… 9 εκατομμύρια ευρώ είναι αυτός ο κατάλογος", ανέφερε.

Δείτε στο βίντεο μετά το 13.50 τον Παύλο Πολάκη να ψάχνει τα ντουλάπια:

Keywords
Τυχαία Θέματα