Σοφία Βούλτεψη: Ο Π. Καμμένος όποτε υπάρχει σοβαρό θέμα εξαφανίζεται

Για κακή διαχείριση εξ αρχής στο σοβαρό θέμα της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την κυβέρνηση έκανε λόγο η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη, στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣKAΪ, και πρόσθεσε: «Ο κ. Πάνος Καμμένος όποτε υπάρχει θέμα εξαφανίζεται. Τον πέτυχε σήμερα ο κ. Τσίπρας».

«Υπάρχει σοβαρό θέμα στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων. Ο κ. Πάνος Καμμένος

ως πολιτικός προϊστάμενος όφειλε μόλις είχαμε τον εμβολισμό του ελληνικού πλοίου στα Ίμια να δώσει εντολή για αυξημένη εγρήγορση. Και δεν το έκανε. Οι Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται κρατούμενοι από την 1η Μαρτίου».

Η κ. Βούλτεψη έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την οικονομία. «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην οικονομία μας. Ακόμα δεν έχουν φτάσει τα στοιχεία του 2014. Ποια άνοδο της οικονομίας; Η ανεργία ανέβηκε. Όλα τα στοιχεία είναι αρνητικά. Όταν εξάγεις 28 δισ. ευρώ. και εισάγεις 50 δισ. ευρώ, αυτό δεν είναι οικονομία».

«Είναι λάθος να αποσυνδέουμε τα Σκόπια από την Άγκυρα. Είναι ένα θέμα! Έχουν ένα κοινό μέτωπο. Τα Σκόπια αυτή τη στιγμή έχουν τεράστιο πρόβλημα , γίνονται επεισόδια στην βουλή τους. Ο πραγματικός άξονας είναι Άγκυρας - Σκοπίων. Δεν μπορεί να λέει ο Κοτζιάς να τελειώνουμε με τα Σκόπια να δούμε τα ανατολικά μας. Πως θα προχωρήσει η συζήτηση όταν δεν αλλάζουν το Σύνταγμά τους, ούτε τους αλυτρωτισμούς και τους επεκτατισμούς. Τι σημασία έχει αν αλλάζει την ονομασία στο αεροδρόμιο, το θέμα είναι τι θα γράφουν πάνω στα αεροπλάνα. Έχουμε το θέατρο του Ζάεφ, που όταν εμείς ασχολούμασταν με τη Novartis πήγε στην Τουρκία και μέχρι δωρεάν όπλα πήρε . Είμαστε σ’ ένα αδιέξοδο που προκάλεσε η κυβέρνηση» τόνισε καταλήγοντας η κ. Βούλτεψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα