Σιωπηλή διαμαρτυρία για σύλληψη μουσικού του δρόμου στη Θεσσαλονίκη

Σιωπηλή διαμαρτυρία για τη σύλληψη, όπως καταγγέλλει μουσικού που έπαιζε μουσική στο δρόμο, θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος.

Ο Σ.Μ.Β.Ε διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις 12 η ώρα το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της οδού Αριστοτέλους (απέναντι από το Α.Τ. Λευκού Πύργου) , όπως τονίζει με αφορμή τη σύλληψη, προσαγωγή και μήνυση για επαιτεία μουσικού που έπαιζε μουσική στο

δρόμο.

Όπως τονίζουν τα μέλη του συλλόγου σε αυτήν την σιωπηλή, άηχη, ειρηνική διαμαρτυρία καλούνται όλοι οι μουσικοί, με τα όργανά τους.

"Όχι στην απαγόρευση. Η μουσική στο δρόμο δεν είναι επαιτεία", σημειώνουν.

Από την πλευρά του ο γνωστός μουσικός, Δημήτρης Ζερβουδάκης, μέσα από την προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το περιστατικό, ενώ υπογραμμίζει πως δεν υπήρξε ενημέρωση του Συλλόγου Μουσικών Βόρειας Ελλάδας.

«Την τρέχουσα εβδομάδα θα υπάρξει προσπάθεια νομοθετικής ρύθμισης πια για το θέμα της επαιτείας στη βουλή», σημειώνει ο δημοφιλής μουσικός, και καταλήγει αναφέροντας πως ο «ΣΜΒΕ θα σταθεί στο πλευρό της συλληφθείσας μουσικού».

Keywords
Τυχαία Θέματα