Σήμερα η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Θέρμης

Με την τελετή της ορκωμοσίας ξεκινά σήμερα Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 η νέα θητεία για τους “νεοεκλεγμένους” και τους «παλιούς» δημοτικούς συμβούλους, τους οποίους τίμησαν με την ψήφο τους οι πολίτες του Δήμου Θέρμης στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου. Η τελετή της ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης,

στις 19:00. Σε αυτή θα συμμετέχουν όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, που από την 1η Σεπτεμβρίου θα εργαστούν μαζί για τον δήμο μας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με την υπ αρ. 211/2019 Πράξη του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης ο συνδυασμός της “Δημοκρατικής Ενότητας” με επικεφαλής τον δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο, επικράτησε από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 54,79%. Ακολουθούν η “Παρέμβαση Πολιτών” με επικεφαλής την Άννα Τσιφτελίδου και ποσοστό 14,89% , “ο δήμος μας ΑΥΡΙΟ” με επικεφαλής τον Χρήστο Φάσσα και ποσοστό 14,67%, το “Βήμα στο Αύριο” με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μπίκο και ποσοστό 7,39%, η “ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΡΜΗΣ” με επικεφαλής τον Φάνη Καρκατζούνη και ποσοστό 6,9 και το “ΜΕΤΩΠΟ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ” με επικεφαλής τον Δημήτρη Βλαχομήτρο και ποσοστό 1,36%.

Το νέο δημοτικό συμβούλιο θα απαρτίζεται από 33 μέλη και τον Δήμαρχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα