Σε ρυθμούς Basketball Champions League σήμερα Άρης και ΠΑΟΚ

Στη μάχη του Basketball Champions League ρίχνονται σήμερα Άρης και ΠΑΟΚ.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Πρώτος θα αγωνιστεί ο Άρης

ο οποίος θα υποδεχθεί στο «Nick Galis Hall» την Βόννη (19:30, ΕΡΤ3), θέλοντας να πετύχει την τρίτη του νίκη στη διοργάνωση.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκη δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Γιάννη Αθηναίου και να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή μέχρι τον Κάιλ Ουίβερ, που είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο «Δράκος» τόνισε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, δεν είναι η πραγματική τους εικόνα οι τρεις ήττες. Παίζει με ενέργεια, σε έντονο ρυθμό. Υπομονετικοί, συγκεντρωμένοι και να έχουμε υπομονή. Να περιμένουμε ένα παιχνίδι στον πόντο, αν εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους θα μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Δύο ώρες αργότερο, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σαλόν (21:30, Novasports1). Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες (1-2) και επιθυμούν τη νίκη ώστε να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα του Β' Ομίλου.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που δεν έχει επανέλθει ακόμα μετά τον τραυματισμό του, με τον έμπειρο τεχνικό να αναφέρει προλογίζοντας την σημερινή (31/10) αναμέτρηση: «Και οι δύο ομάδες έχουμε από μία νίκη ως τώρα στη διοργάνωση. Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του BCL, με τρία εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη. Αν το πετύχουμε θα έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντί τους στη μάχη της πρόκρισης».

Keywords
Τυχαία Θέματα