Σαν σήμερα το ντεμπούτο του Νίκου Γκάλη στον Άρη (VIDEO)

Σαν σήμερα, πριν από 39 χρόνια, ο Νίκος Γκάλης πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη, ξεκινώντας τη "λαμπρή" πορεία του.

Για την ιστορία, στο ντεμπούτο του, πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση με 30 πόντους κόντρα στον Ηρακλή, όμως σίγουρα κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί το τι θα ακολουθούσε...

Αναλυτικά όσα αναφέρει η 'κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός:

Σαν σήμερα, πριν από 39 χρόνια, ο Nick Galis πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη. Η ιστορία άρχισε να γράφεται την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 1979, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών φόρεσε για πρώτη φορά τα κιτρινόμαυρα σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, για την πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ Εθνικής. Ο «Νικ» σκόραρε 30 πόντους απέναντι στους «κυανόλευκους», με τον Άρη να κερδίζει με 79-78. Έκτοτε δεν σταμάτησε να προσφέρει χαρές και ανεπανάληπτες στιγμές στο σύλλογο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

O Νίκος Γκάλης δόξασε τη φανέλα του Άρη και δοξάστηκε με αυτή, αλλάζοντας την ιστορία του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού.

ΝΙΚΟ ΓΚΑΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Keywords