Πρώτο "διπλό" για τον Ηρακλή, νίκησε τον Αήττητο στα Σπάτα

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και πρώτη εκτός έδρας για τον Ηρακλή, που με δεύτερη διαδοχική τριάρα (0-3) νίκησε τον Αήττητο στα Σπάτα για την 7η αγωνιστική της Football League.

Μετά την άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Σπάρτης στο Καυτανζόγλειο, ο "Γηραιός" πήρε το πρώτο του "διπλό" στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ σήμερα στην έδρα του Αήττητου Σπάτων, ανεβαίνοντας

βαθμολογικά μετά το πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Οι "κυανόλευκοι" έφτασαν τους 10 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη οι νεοφώτιστοι έπεσαν στην 14η με 5 βαθμούς και βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού.

Όσον αφορά τον αγώνα η ομάδα του Ελευθερόπουλου είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθώς εκτός των τριών τερμάτων είχαν και δοκάρι με τον Μουμίν στο 87'. Το σκορ άνοιξε στο 15' ο Πασάς με σουτ και στο 39' ο Ντούνης κατάφερε να κάνει το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο οι "κυανόλευκοι" κατέβασαν ταχύτητα, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και στο 90' ο Παναγιωτούδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Συνθέσεις:

Αήττητος (Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Βούκοβιτς, Ηρακλής, Κασνέτσι, Ματσούκας (21′ λ.τρ. Νικλητσιώτης), Σταματάκης, Γροντής, Μαρουκάκης.

Ηρακλής (Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Πασάς, Κουκόλης, Στάμου, Μουμίν, Καλτσάς, Μενδρινός (58′ Παναγιωτούδης), Χασομέρης, Ντούνης (82′ Γεωργίου), Περόνε

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρώτο, Ηρακλή, Αήττητο, Σπάτα,proto, irakli, aittito, spata