Σαμπριγέ Σενγκιούλ: Οι Έλληνες με θέλουν για νύφη

«Ημουν ερωτευμένη, αλλά δεν τον θέλουν οι Τούρκοι συγγενείς μου!» δήλωσε η Σαμπριγέ Σενγκιούλ, η ερωτοχτυπημένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο παίκτρια του Survivor, και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι οι Έλληνες τη θέλουν για... νύφη!

«Ναι, οι Ελληνες με έκαναν add στα social media. Μου στέλνουν μηνύματα από παντού. Δεν ξέρω πού βρήκαν τον αριθμό μου, μέχρι και τηλέφωνο με παίρνουν! Το κινητό

μου είναι κλειστό τώρα. Δεν απαντώ πια... Δεν συμπαθούσα πολύ τους Ελληνες, αλλά άρχισα να τους συμπαθώ. Ειλικρινά, στέλνω τους χαιρετισμούς μου στους Ελληνες» είπε σύμφωνα με το gossiptv, η Σαμπριγιέ και συνέχισε: «Με αγαπούν τόσο πολύ, με θέλουν για “νύφη”. Αλλά δεν κοιτάζω άλλους άντρες... Μόνο Τούρκους». Παρ’ όλα αυτά, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όσα ένιωσε τη βραδιά που αντίκρισε τον Ελληνα personal trainer που της έκλεψε την καρδιά: «Οχι, δεν το αρνούμαι. Ημουν ερωτευμένη. Αλλά οι Τούρκοι συγγενείς μου δεν το θέλουν αυτό. Ομως, υπήρχε κάτι... Ο Κωνσταντίνος είναι σωστός κύριος και πολύ ευγενικός».

Μια ημέρα νωρίτερα, κατά τη διάρκεια του τουρκικού ημιτελικού ο Ατζούν Ιλίτζαλι της είπε: «Ο Κωνσταντίνος μιλούσε για σένα» και εκείνη απάντησε, χαμογελώντας αμήχανα, ότι «είναι κακό για μένα αυτό;»

Keywords
Τυχαία Θέματα