Σ. Φάμελλος: Το πρόβλημα με τον ΟΑΣΘ έπρεπε να λυθεί σε τρεις ώρες και λύθηκε σε έξι

Σε πρόβλημα συνεννόησης αποδίδει ο Σωκράτης Φάμελλος το γεγονός πως το πρωί του Σαββάτου η Θεσσαλονίκη δεν είχε αστικά λεωφορεία λόγω της χιονόπτωσης που έπληξε την πόλη.

Μιλώντας στο Real FM Θεσσαλονίκης 107,1 και την εκπομπή «Κωδικός_Real»

με τον Λάζαρο Θεοδωρακίδη, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος τόνισε πως δεν χρειάστηκε η δική του παρέμβαση για να κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, και υπογράμμισε πως όταν ο ίδιος έφτασε στο αμαξοστάσιο του Οργανισμού, τα λεωφορεία είχαν ήδη βγει στους δρόμους.

«Εγώ ήμουν στον ΟΑΣΘ, όφειλα να είμαι στον ΟΑΣΘ. Πήγα στο αμαξοστάσιο με το που προσγειώθηκα στη Θεσσαλονίκη γιατί έλειπα στο Ηράκλειο και λόγω του προβλήματος του χιονιού στο αεροδρόμιο δεν μπορούσα να φτάσω. Με το που έφτασα πήγα στο αμαξοστάσιο. Είχαν ξεκινήσει τα λεωφορεία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος.

Κατά τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, υπήρξε πρόβλημα συνεννόησης το πρωί. «Μάλιστα πρέπει να σας πω ότι ενεργοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία η οποία ήρθε και άνοιξε τα αμαξοστάσια», πρόσθεσε.

Όπως τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος, προκύπτουν δύο σοβαρά ερωτήματα αναφορικά με το πρωί του Σαββάτου και την απουσία των αστικών λεωφορείων από την πόλη:

«Προκύπτει ένα ερώτημα, γιατί στους μηχανισμούς πολιτικής προστασίας δεν μπήκαν κατά προτεραιότητα τα αμαξοστάσια για να βγει ο κόσμος; Προέκυπτε και ένα δεύτερο ερώτημα στην πορεία, τι γίνεται με τις στάσεις και τα πεζοδρόμια, που είναι επικίνδυνα για το κοινό».

«Ένα πρόβλημα που έπρεπε να αποκατασταθεί σε τρεις ώρες, αποκαταστάθηκε σε έξι», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος.

Ακόμη υπογράμμισε την ανάγκη να εξυπηρετείται ο κόσμος με αστικές συγκοινωνίες και υπογράμμισε την ανάγκη για περισσότερα λεωφορεία και οδηγούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα