Σ. Φάμελλος: Περίεργο που ξεκίνησαν Δεκαπενταύγουστο οι φωτιές

Για περίεργο φαινόμενο κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, αναφορικά με τις φωτιές, που εκδηλώθηκαν το Δεκαπενταύγουστο.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι περίεργο φαινόμενο που ξεκίνησαν οι φωτιές στο Δεκαπενταύγουστο. Είναι περίεργο που είχαμε φωτιές όταν έλειπε ένα μεγάλο τμήμα του κρατικού μηχανισμού». Ωστόσο, ο ίδιος δεν υπέδειξε ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από το «περίεργο φαινόμενο».

«Γι' αυτό ζήτησα να τελειώσει

η διερεύνηση από το ανακριτικό της πυροσβεστικής» αρκέστηκε να σημειώσει και πρόσθεσε πως γίνονται «πολλές συζητήσεις για τις 22 φωτιές στη Ζάκυνθο, πάντως είναι ανθρώπινος παράγοντας».

Όσον αφορά στην παρουσία του πρωθυπουργού τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη της πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική, είπε ότι «ο Αλεξης Τσίπρας δεν έκανε σόου, πήγε να εκτιμήσει το μέγεθος της καταστροφής για την επόμενη ημέρα».

Παράλληλα, ο κ. Φάμελλος επιτέθηκε και σε όσους άσκησαν δημόσια κριτική στον πρωθυπουργό μέσω Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag για τον «εξαφανισμένο πρωθυπουργό», κατηγορώντας τους ότι «ίσως να ήθελαν να πλήξουν το ηθικό των δυνάμεων».

Keywords
Τυχαία Θέματα