Σ. Φάμελλος για κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Σε προτεραιότητα επίλυσης η ηλεκτροδότηση και η υδροδότηση

Τις προτεραιότητες από πλευράς της κυβέρνησης, με αφορμή την σφοδρή κακοκαιρία, που έπληξε τη Θεσσαλονίκη νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, έθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.

Σε ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Φάμελλος υπογράμμισε πως σε προτεραιότητα βρίσκεται η αποκατάσταση της υδροδότησης και της ηλεκτροδότησης στο κέντρο

της Θεσσαλονίκης.

«Σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη εξελίχτηκε ένα ακραίο κλιματικό φαινόμενο με ραγδαία βροχή σε μικρό χρονικό διάστημα. Πρώτη προτεραιότητα φυσικά είναι η ασφάλεια των πολιτών και οι στρατηγικής σημασίας λειτουργίες της πόλης (νοσοκομεία, κλπ.). Μετά το φαινόμενο τα βασικά προβλήματα που έχουμε σε προτεραιότητα επίλυσης είναι η ηλεκτροδότηση, η υδροδότηση και η κυκλοφορία, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Με τη στήριξη της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας προχωράμε ταχύτατα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες από ΔΕΔΔΗΕ και ΕΥΑΘ.

Για τα υπόλοιπα (πρόληψη, υποδομές, κλπ.) θα συζητήσουμε μετά την αποκατάσταση της φυσιολογικης λειτουργίας της πόλης», σημείωσε ο κ. Φάμελλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα