Ροδόπη: Προωθούσαν 26 παράτυπους μετανάστες και συνελήφθησαν - Αναζητείται ένας ακόμα διακινητής

Στη σύλληψη δύο παράνομων διακινητών 24 και 33 ετών που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 26 μη νόμιμους μετανάστες, προχώρησαν αστυνομικοί στης Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, συνέλαβαν τον 24χρονο Παλαιστίνιο διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε.

αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα 14 μη νόμιμους μετανάστες.

Σήμερα, Τετάρτη και τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, κοντά στον οικισμό Βέλκιο, αστυνομικοί του Α.Τ. Σαπών, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 33χρονος Σύρος.

Ο ίδιος δε συμμορφώθηκε στις υποδείξεις της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο παρακάτω, ο 33χρονος οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και μαζί με τον συνοδηγό τράπηκαν, πεζή, σε φυγή σε χωράφια της περιοχής.

Άμεσα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 33χρονο, ενώ ο συνεργός του διέφυγε και αναζητείται.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές μετέφεραν παράνομα 12 μη νόμιμους μετανάστες.

Τα δύο Ι.Χ.Ε. κατασχέθηκαν από την Αστυνομία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα