Ψωμόπουλος: Το θέμα με τη Ρία έληξε με τον καλύτερο τρόπο

Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν η Ρία Αντωνίου κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της και γνωστός επιχειρηματίας, Χρήστος Ψωμόπουλος την είχε βιάσει.

Στην πορεία, όμως, το εκρηκτικό μοντέλο και παρουσιάστρια η οποία κάνει λαμπρή καριέρα στην Ιταλία, απέσυρε τη μήνυση και το ζευγάρι ήταν και πάλι μαζί, θέλοντας να αφήσει τα πάντα πίσω του και να κάνει μία νέα αρχή.

Ο επιχειρηματίας από την πλευρά του,

μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ξεκαθαρίζει τα πράγματα και από τη δική του πλευρά.

"Το θέμα με την κ. Ρία Αντωνίου έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο" είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Ψωμόπουλος και συνέχισε: "Η κ. Αντωνίου ανακάλεσε όλες τις εις βάρος μου κατηγορίες, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και όπως είχα αναφέρει από την πρώτη στιγμή, εφόσον συμβεί αυτό, θα την συγχωρέσω, χωρίς να ασκήσω εις βάρος της κάποιο ένδικο μέσο, κάτι που ήδη έγινε και δηλώνω και δημοσίως.

Τέλος καλό, όλα καλά, ζητούμε αμφότεροι την κατανόησή σας για την άνευ ουσίας (πρακτικής & νομικής) απλή συναισθηματική μας ένταση που λόγω πάθους και κακών συμβούλων πήρε τη χειρότερη τροπή.

Αν θα μπορούσαμε να πούμε κάτι στον κόσμο, ως εμπειρία από αυτό που περάσαμε είναι το εξής:

"Μην οδηγείστε εν θερμώ στα άκρα από πάθος και εγωισμό. Μην ακούτε τρίτους την "κακή" στιγμή σας ως ζευγάρι.

Ελπίζουμε να μην σας ξαναπασχολήσουμε.

Ευχαριστούμε όσους μας συμβούλευσαν καλόπιστα και στο εξής μάθαμε και θα αποφεύγουμε τους τοξικούς του περίγυρου μας".

Ο επιχειρηματίας κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η Αριστοτελική μεσότητα όπως αναλύεται στα Ηθικά Νικομάχεια, πρέπει να είναι πάντα η πρώτη επιλογή και όλα λύνονται και γίνονται".

Keywords
Τυχαία Θέματα