ΠΣΑΠ σε Βασιλειάδη: Να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, συναντήθηκε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Στη συνάντηση από πλευράς ΠΣΑΠ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Παναγιώτη Κόρμπος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γεωργίου, ο γενικός γραμματέας Βασίλης Παπαδόπουλος και ο ταμίας Γιάννης Λαζανάς ενώ μαζί τους ήταν και ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου, Θανάσης Μακρυνιώτης.

Μέσω εποικοδομητικού διαλόγου που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα όπως επισημαίνεται

σε σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΠ, υπήρξε αξιολόγηση των όσων έχουν συμβεί τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μεταφέρθηκε στον κύριο Υφυπουργό η πάγια θέση του ΠΣΑΠ, για άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε για τη συνάντηση αυτή: «Αυτό που μεταφέραμε στον κ. Βασιλειάδη ήταν η ανάγκη του ποδοσφαιριστή να παίξει ποδόσφαιρο και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα άμεσα. Αυτό που είχαμε δηλώσει με την ανακοίνωση των αρχηγών το μεταφέραμε και στον Υπουργό. Όλοι οι φορείς πρέπει να συζητήσουν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό γεγονός, πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι η λύση για το καλό του ποδοσφαίρου είναι ο ποδοσφαιριστής να γίνει ξανά πρωταγωνιστής και να ασχολούνται όλοι μ’ αυτόν και με τίποτα άλλο. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν εξαρτάται, όμως από τον ποδοσφαιριστή. Αν ήταν στο χέρι μας, το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε άμεσα. Αυτό είναι στο χέρι του υπουργού και στους άλλους φορείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα