Προβάδισμα σε Ένινγκ για τον πάγκο του Άρη

Προβάδισμα φαίνεται να υπάρχει στην περίπτωση του Γερμανού τεχνικού, Μίκαελ Ένινγκ, για την κάλυψη της θέσης του προπονητή στον Αρη.

Ο 53χρονος τεχνικός είναι αρκετά θετικός και αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το allaboutaris.com, είναι ξεκάθαρα στο χέρι του Αρη ώστε να τον φέρει στην Θεσσαλονίκη εφόσον υπάρξει οριστική απόφαση.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις όπως αναφέρει το allaboutaris.com, ώστε ο νέος τεχνικός που θα επιλεγεί

από τους ανθρώπους του Αρη να αναλάβει άμεσα καθήκοντα.

Ο Ένινγκ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στην Γκλάντμπαχ από τον Ιανουάριο του 2004 μέχρι το καλοκαίρι του 2005. Τον ίδιο ρόλο είχε και στην Βόλφσμπουργκ μέχρι τον Ιανουάριο του 2006. Το καλοκαίρι του 2007 ανέλαβε την 2η ομάδα της Μπόχουμ, στον πάγκο της οποίας κάθισε μέχρι τον Φεβρουάριο του 2008 για να ακολουθήσει η παρουσία του στην Νυρεμβέργη,

Τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ξανά ως βοηθός προπονητή αλλά αυτή την φορά στο Αμβούργο, την τεχνική ηγεσία του οποίου ανέλαβε λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2011. Τον επόμενο Σεπτέμβριο απομακρύνθηκε από τον πάγκο των Γερμανών για να ακολουθήσει μία μακρά διακοπή πέντε ετών στην προπονητική του καριέρα. Τον Ιανουάριο του 2016 επέστρεψε στους πάγκους για χάρη της ουγγρικής Βάσα, όπου παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Πέρυσι κάθισε στον πάγκο του Μαγδεμβούργου (2η κατηγορία) για 21 παιχνίδι, αποχωρώντας τον περασμένο Ιούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα