Προβάδισμα ανόδου για τον Ηρακλή που έκανε το "δύο στα δύο"

Ο Ηρακλής νίκησε τον ΝΠΣ Βόλο με σκορ 2-0 στο Καυτανζόγλειο και έκανε το "δύο στα δύο" στα μπαράζ ανόδου της Γ΄ Εθνικής.

Οι "κυανόλευκοι" βρίσκονται πλέον ολομόναχοι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Βορείου ομίλου, έχοντας μάλιστα και διαφορά ασφαλείας σε συνδυασμό με το άλλο αποτέλεσμα της 2ης αγωνιστικής, που ήταν η "λευκή" ισοπαλία (0-0) ανάμεσα σε Απόλλωνα Παραλιμνίου και Τηλυκράτη Λευκάδας στις Σέρρες.

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας με

2-0 στη Λευκάδα, ο "Γηραιός" επικράτησε σήμερα του ΝΠΣ Βόλου σχετικά άνετα και εύκολα εντός έδρας. Ξέφυγε έτσι με +3 βαθμούς διαφορά από τους Βολιώτες και με +5 βαθμούς διαφορά από τις άλλες δύο ομάδες του ομίλου.

Ο Τάι στο 28΄ άνοιξε το σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ, ενώ στο 32΄ είχε δοκάρι ο Παναγιωτούδης με εντυπωσιακό μακρινό σουτ. Στο 63΄ ο Πτηνόπουλος διαμόρφωσε το 2-0 μετά από εξαιρετική ασίστ του Τάι.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν ανούσια κατοχή της μπάλας και απείλησαν ουσιαστικά μόνο με μία κεφαλιά του Γκαλίτσιου στο 70΄, που ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρίας τους στο ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Καυτανζόγλειο βρέθηκαν περίπου 5.000 φίλοι του Ηρακλή και στο τέλος χειροκρότησαν την ομάδα τους.

Την Κυριακή ο Ηρακλής θα υποδεχτεί και πάλι στο Καυτανζόγλειο στις 17:00 τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, εκεί όπου με νίκη, θα "τελειώσει" ουσιαστικά την υπόθεση άνοδο.

Συνθέσεις:

HΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Παναγιωτούδης (77΄ Κωστούλας), Τάι (88΄ Ντε Σμεντ), Παπαδόπουλος (90΄+3΄ Κουρέλλας), Πτηνόπουλος (82΄ Αμαραντίδης), Ρόβας.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος, Δερμητζόγλου, Καμπαγιέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Γκαρσία, Ουνγιαλίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα