"Πρώτη η πόλης μας" - Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπολουλος

Την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα ο Χάρης Αηδηνόπουλος.

Ο κ. Αηδονόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του από το skyline cafe bar στον Πύργο του ΟΤΕ, καθώς όπως είπε από αυτό βλέπεις όλη την πόλη και όχι μόνο μια γειτονιά.

Παράλληλα παρουσίασε τους πρώτους του συνεργάτες καθώς και το όνομα του

συνδυασμού το οποίο θα είναι “Synergeia#πρωτα η πόλη μας”.

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στους τομείς της καθαριότητας, του πρασίνου, της συντήρησης των δημόσιων χώρων και της καθημερινότητας. Από τα κύρια ζητήματα είναι το κυκλοφοριακό,οι θέσεις στάθμευσης που δεν καλύπτουν τις ανάγκες,η καθαριότητα και η ερήμωση της πόλης.

Οι αλλαγές πρέπει να είναι δομικές και οι δημότες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να “συμμετέχουν” στη διοίκηση της αγαπημένη; μας πόλης.

Η διοίκηση οφείλει να παράξει έργο για κάθε ένα δημότη σε κάθε γωνιά του δήμου χωρις κομματικες κατευθυνσεις αφου τα πεζοδρομια τα πατουν αδιακριτα ολοι.

Για τους παραπάνω λόγους, αποφάσισα να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με την παράταξη “Πρώτα η πόλη μας», τόνισε ο κ. Αηδονόπουλος.

Ο κ. Αηδονόπουλος δεν άσκησε κριτική στη σημερινή διοίκηση του δήμου, σημειώνοντας πως για τα για προβλήματα της πόλης δεν ευθύνεται η διοίκηση αλλά και η οικονομική κρίση, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι θα έχει σκληρό ανταγωνισμό από τον Γιάννη Μπουτάρη είπε πως ελπίζει να μην υπάρχουν ανταγωνισμοί αλλα ανθυποψηφιότηες.

«Ελπίζω να μην υπάρχει ανταγωνισμός αλλά να υπάρχουν ανθυποψηφιότητες με πρόκριμα το μέλλον της πόλης. Εάν ο κ. Μπουτάρης θα είναι η υποψήφιος ή όχι, όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα, απλώς ο καθένας θα πρέπει να παρουσιάσει τι έχει στη φαρέτρα του για το μέλλον αλλά και τι έκανε στο παρελθόν.

Ακόμα δήλωσε πως είναι υπέρ της απλής αναλογικής στην αυτοδιοίκηση στο βαθμό που δεν επιτρέπει την αλαζονεία της πλειοψηφούσας παράταξης.

Τέλος ζήτησε από τους πολίτες να στείλουν θέσεις και ερωτήματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : [email protected], προκειμένου όπως είπε η παράταξη να βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή διαλόγου με τους πολίτες για να συνδιαμορφώσουν αύριο το εφικτό και μεθαύριο το ευκταίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα