Προσωρινή διοίκηση στη ΓΣΕΕ με απόφαση του Πρωτοδικείου

Προσωρινή διοίκηση διόρισε το Πρωτοδικείο στη ΓΣΕΕ, μετά τη διπλή ματαίωση του 37ου Συνεδρίου της γενικής συνομοσπονδίας των εργαζόμενων, τόσο στην Καλαμάτα τον Μάρτιο, όσο και στη Ρόδο στις αρχές Απριλίου, από το ΠΑΜΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, "μετά τη βίαιη παρεμπόδιση και ματαίωση

του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ από στελέχη του ΠΑΜΕ σε Καλαμάτα και Ρόδο, εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, σύμφωνα με την οποία γίνεται αποδεκτό το επικουρικό αίτημα 61 Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων της χώρας, για διορισμό της Απερχόμενης Διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε., με την ίδια σύνθεση και τα ίδια αξιώματα, ως προσωρινής διοίκησης της Συνομοσπονδίας".

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει ακόμη το ΠΑΜΕ για "απειλές" ότι πρόκειται να ματαιώσει και οποιαδήποτε νέα προσπάθεια διεξαγωγής συνεδρίου.

"Η μάχη για την επικράτηση και το σεβασμό των θεσμικών δημοκρατικών διαδικασιών στο συνδικαλιστικό κίνημα θα συνεχιστεί και στις 6 Μαΐου, ημέρα συζήτησης της κύριας αίτησης των οργανώσεων - μελών μας, ώστε η προσωρινή διοίκηση να προχωρήσει στη διεξαγωγή ενός δημοκρατικού συνεδρίου, για την ανάδειξη αιρετής διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Για μια ακόμη φορά, μετά και τη σημερινή προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου, το ΠΑΜΕ συνεχίζει, με την ίδια αξιόποινη συκοφαντική φρασεολογία, τις απειλές του για παρεμπόδιση και στο μέλλον της διεξαγωγής του 37ου Συνεδρίου της ΓΣΕΕ", καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα