Προελαύνει και στο πρωτάθλημα Κ19 ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος με διαφορά και στην Super League Κ19. Η ομάδα Νέων του Δικεφάλου νίκησε σήμερα με σκορ 3-1 στη Λαμία, αυξάνοντας την διαφορά της από την δεύτερη ΑΕΚ στους επτά βαθμούς και από τον τρίτο Ολυμπιακό

στους εννιά, με την Ένωση να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Οι πρωταθλητές του Πάμπλο Γκαρσία μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και πίεσαν τον αντίπαλό τους από το ξεκίνημα. Το γκολ ήρθε με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λέπτου. Ο Μπαλογιάννης έκανε τη σέντρα και ο Γαϊτανίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 32′ η Λαμία βρήκε απάντηση με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και ολιγωρία στην ασπρόμαυρη άμυνα, αλλά δύο λεπτά μετά οι παίκτες της υπέπεσαν σε λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Τσαούσης και σε κενή εστία έκανε το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε σωστά τον ρυθμό, κράτησε τη μπάλα στην κατοχή του και στο 83′ με κεφαλιά του Τζοβάρα μετά από σέντρα και πάλι του Μπαλογιάννη διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Παπαδόπουλος, Λύρατζης , Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μανιώτης (70′ Τσιγγάρας), Χατζηστραβός (83′ Σαλαμούρας), Μπαλογιάννης , Γαϊτανίδης, Πουρναράς (46′ Τζοβάρας), Δούμτσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα