Πρόεδρος ΕΣΘ για επιχειρηματίες που επλήγησαν από τα έργα του Μετρό: "Άνθρωποι καταστράφηκαν, έχασαν τις περιουσίες τους"

Για τα επίπεδα της αγοραστικής κίνησης στη Θεσσαλονίκη εν μέσω της φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου μίλησε στον Focus Fm 103,6 και στην εκπομπή "Μαγκαζίνο" με τη Θεοδώρα Απότα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης.

Όπως είπε η εκπτωτική περίοδος ξεκίνησε καλά, καθώς έκανε λόγο για ένα "δυνατό Σαββατοκύριακο". Ωστόσο ο κ.

Φιλιππίδης είπε ότι αναμένεται να φανεί πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα για να γίνει στο τέλος της περιόδου ο σχετικός απολογισμός.

"Ήμασταν οι πρώτοι που ζητήσαμε την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων" είπε ο ίδιος, υποστηρίζοντας ότι "δυστυχώς δεν είχαν να προσφέρουν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια μιας και στο διάστημα των ενδιάμεσων εκπτώσεων κινείται η αγορά αλλά τις προηγούμενες και τις επόμενες 15-20 ημέρες δυστυχώς υπάρχει καθίζηση και κατά μέσο όρο έβγαινε ένα αρνητικό πρόσημο".

Σημειώνεται ότι η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος θα διαρκέσει μέχρι τις 09 Νοεμβρίου.

Αναφορικά με τους επιχειρηματίες που επλήγησαν και συνεχίζουν να πλήττονται από τα έργα του Μετρό της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του ΕΣΘ, είπε ότι την επόμενη εβδομάδα θα καλέσει σε σύσκεψη όλους αυτούς που πλήττονται από τον άξονα του Μετρό. Πρόσθεσε δε ότι ο ΕΣΘ ασκεί πιέσεις στην Αττικό Μετρό για το ζήτημα.

"Επί δέκα χρόνια άνθρωποι καταστράφηκαν, έχασαν τις περιουσίες τους" είπε και συμπλήρωσε ότι πρέπει να βρεθούν κονδύλια για να αποζημιωθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα