Πρίγιοβιτς: Δεν ξέρω αν ο Κόντε μπορεί να αντέξει στην πίεση στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Πέδρο Κόντε σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Σερβία και τα σερβικά ΜΜΕ ζήτησαν την άποψη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για τον Ισπανό επιθετικό.

Ο Σέρβος στράικερ του ΠΑΟΚ σκιαγράφησε το προφίλ του συμπατριώτη του, τονίζοντας ότι δεν θα είναι εύκολο να σκοράρει τόσα πολλά γκολ με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, όπως είχε καταφέρει με τον

ΠΑΣ Γιάννινα.

«Οι απαιτήσεις στον Ερυθρό Αστέρα είναι μεγάλες και ο Κόντε θα πρέπει να τις δικαιώσει και να πετύχει πολλά γκολ. Είναι άλλο όμως να αγωνίζεσαι στον Ερυθρό Αστέρα, στην Παρτιζάν, στον ΠΑΟΚ ή στον Ολυμπιακό και διαφορετικό να αγωνίζεσαι για τον ΠΑΣ Γιάννινα ή μια άλλη ομάδα στην οποία η πίεση δεν είναι μεγάλη», ανέφερε αρχικά ο Πρίγιοβιτς.

Και πρόσθεσε: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές προσαρμόζονται καλύτερα σε ομάδες μικρότερου βεληνεκούς, όπου δεν είναι έντονη η πίεση και άλλοι θέλουν να αγωνίζονται υπό πίεση. Το γεγονός ότι έχει πετύχει 14 γκολ στα Γιάννινα, δεν σημαίνει ότι στον Ερυθρό Αστέρα θα πρέπει να σκοράρει 30 φορές. Δεν ξέρω αν θα μπορεί να αντέξει στην πίεση του κόσμου. Ο Αστέρας παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ, γεγονός που αποτελεί ευκαιρία για αυτόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα