Πού θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί

Άρχισαν να προσέρχονται στις κάλπες οι πρώτοι ψηφοφόροι προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Οι πολιτικοί αρχηγοί απηύθυναν κάλεσμα για συμμετοχή στις σημερινές εκλογές.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 663ο Εκλογικό Τμήμα στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Καραθεοδωρή και Ουράνη 16), στις 10:00.

Στο 27ο και

30ό δημοτικό σχολείο Αθηνών, στην Κυψέλη, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου, Πελασγίας & Παπαδιαμάντη 1.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου. Επίσης, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στο 3ο Δημοτικό σχολείο Χαϊδαρίου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 55ο Δημοτικό στην οδό Λιοσίων.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα ψηφίσει στις 9.30 π.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου – Αχιλλέως 34 (θέση Παναγίτσα) και ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα την Κυριακή 7 Ιουλίου στις 11.30 π.μ. στην Αθήνα στο 111Ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Κεδρηνού & Τσέλιου, Γκύζη). Στη συνέχεια θα επισκεφθεί και άλλα εκλογικά κέντρα της Α’ Αθήνας μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Α’ Αθήνας, Διαμαντή Καραναστάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα