Ποτάμι: Η βεβήλωση του χώρου του εβραϊκού νεκροταφείου Θεσσαλονίκης προκαλεί, για άλλη μία φορά, τον αποτροπιασμό της κοινωνίας μας

Με ανακοίνωσή του το Ποτάμι καταδικάζει τη βεβήλωση του εβραϊκού μνημείου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, εξέδωσε η Πρεσβεία του Ισραήλ.

Όπως τονίζει στη σχετική ανακοίνωση, "οι επαναλαμβανόμενες πράξεις προσβολής της μνήμης των Εβραίων της Θεσσαλονίκης θίγουν βαθύτατα τις αρχές και τα αισθήματα του ελληνικού λαού".

Ακόμη αναφέρει πως "η

ιταμή αυτή συμπεριφορά προκαλεί, για άλλη μία φορά, τον αποτροπιασμό της κοινωνίας μας που ζητάει από την Κυβέρνηση τόσο τον εντοπισμό και την τιμωρία των αμάχων δραστών".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού:

"Οι επαναλαμβανόμενες πράξεις προσβολής της μνήμης των Εβραίων της Θεσσαλονίκης θίγουν βαθύτατα τις αρχές και τα αισθήματα του ελληνικού λαού.

Η ιταμή αυτή συμπεριφορά προκαλεί, για άλλη μία φορά, τον αποτροπιασμό της κοινωνίας μας που ζητάει από την Κυβέρνηση τόσο τον εντοπισμό και την τιμωρία των αμάχων δραστών όσο και την προστασία όλων των μνημείων που είναι αφιερωμένα στη μνήμη νεκρών συμπολιτών μας και την ιστορία τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα