Πώς να κερδίσεις την καρδιά του;

Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουν τους περισσότερους άνδρες, αν όχι όλους, να νιώθουν ενοχλημένοι και απορριπτέοι από τη συμπεριφορά των γυναικών. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν χαρακτηριστικά που είναι πάντα ελκυστικά για σχεδόν κάθε άνδρα.

Σας δίνουμε κάποιες συμβουλές που πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμες για τη σχέση σας. Εάν δεν τις έχετε εφαρμόσει μέχρι τώρα, εδώ είναι μια ευκαιρία, καθώς σίγουρα θα σας βοηθήσει να κερδίσετε ή να κρατήσετε τον άνθρωπο σας.

Πώς να κερδίσετε την καρδιά του φίλου σας;

Πρώτα απ 'όλα, μην τον κυνηγάτε. Μην επιμένετε στην επαφή, όσο ανυπόμονες

ή ερωτευμένες είστε ... Γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς, ειδικά όταν βρίσκεστε σε αυτό το στάδιο που είστε στα μέλια, αλλά δοκιμάστε το.

Πρέπει να έχετε ακούσει μέχρι τώρα την έκφραση ότι οι άνδρες είναι κυνηγοί. Έτσι είναι στη φύση τους να κυνηγούν το "θήραμά τους". Φυσικά, μην πάτε στα άκρα μην είστε ψυχρές και απωθητικές στη σχέση: απλά να έχετε κάποια ισορροπία που θα είναι καλύτερη και για εσάς και για το αγόρι που θέλετε να κερδίσετε.

Συμμετέχετε στα ενδιαφέροντα και τα πάθη του. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρακολουθείτε και να ξέρετε τα πάντα για το ποδόσφαιρο, αν και δεν ενδιαφέρεστε καθόλου, αλλά σίγουρα μπορείτε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει και το οποίο το αγόρι σας αγαπά. Μπορεί να μην χρειαστεί να πάτε σε αθλητικούς αγώνες, αλλά παίζοντας εικονικά παιχνίδια, παρακολουθώντας μια ταινία ή μια τηλεοπτική εκπομπή για αυτοκίνητα σίγουρα θα του αρέσει, ειδικά έχοντας την παρέα σας. Προσπαθήστε γενικά να καταλάβετε καλύτερα τι του αρέσει, να μιλήσετε γι 'αυτό μαζί του και θα δείτε ότι θα το εκτιμήσει και θα χαρεί γιατί κάνετε προσπάθεια να τον καταλάβετε.

Κρίνετε το αγόρι σας ρεαλιστικά

Αυτό ισχύει για όσους βρίσκονται στην αρχή μιας σχέσης. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Δοκιμάστε, χωρίς προκατάληψη και πολλούς συναισθηματισμούς, και δείτε τί μπορεί να κάνει για σας πρόθυμα, πόσο ενδιαφέρεται να κάνει κάτι μόνος του για σας, χωρίς να του το έχετε ζητήσει. Μην αναρωτιέστε πάντα αν είστε αρκετά καλές για τον αγόρι σας και πώς μπορείτε να τον κρατήσετε, αλλά αναρωτηθείτε εάν είναι αρκετά καλός αυτός για εσάς. Μπορεί η εμφάνιση του να σας αρέσει πολύ, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι άλλα πράγματα θα ταιριάζουν.

Μην αφήνετε τις δραστηριότητές σας και κρατήστε τις για τον εαυτό σας

Μην ακυρώσετε την έξοδο με τις φίλες σας, όταν έχετε ήδη κανονίσει μερικές μέρες πριν να βγείτε μαζί τους. Εντάξει ίσως μία φορά μπορείτε, αλλά τις υπόλοιπες φορές δεν πρέπει να το κάνετε , ειδικά όταν και οι δικοί του φίλοι είναι εξίσου πολύ σημαντικοί για αυτόν, οπότε τίθεται το ερώτημα εάν θα έκανε το ίδιο με τους φίλους του και αυτός για σας.

Μην προσπαθήσετε να τον αλλάξετε

Nαι, όλες οι γυναίκες το κάνουν αυτό, περισσότερο ή λιγότερο. Και είναι εντάξει όταν πρόκειται για κάποιες συνήθειες, αλλά όχι για την ουσία της ύπαρξής του. Δεν θα θέλατε να κάνει το ίδιο κάποιος σε σας, σωστά; Αποδεχτείτε, αγαπήστε τον έτσι όπως είναι ή βρείτε κάποιον που ταιριάζει καλύτερα με εσάς.

Γελάστε και κάντε τον να γελάσει

Οι άνδρες αγαπούν πολύ χαρούμενα και θετικά κορίτσια. Εκείνες που έχουν μια αίσθηση του χιούμορ, θα τον κάνουν να γελάσει και να χαμογελά σε κάποιο σημείο όταν υπάρχει μια ζοφερή διάθεση. Προσπαθήστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί γιατί μερικές φορές χαμογελάτε μόνο με το γλυκό σας χαμόγελο γιατί αυτό θα σημαίνει περισσότερα γι 'αυτόν από οτιδήποτε άλλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα