Πιλοτική λειτουργία των τουρνικέ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο Άρης-Πανσερραϊκός

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα λειτουργήσουν πιλοτικά για πρώτη φορά τα τουρνικέ στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι "κιτρινόμαυροι", "Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, η ΠΑΕ Άρης συνιστά στον κόσμο της ομάδας να φροντίσει για την έγκαιρη εξασφάλιση του εισιτηρίου και της προσέλευσής του στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής".

Η ΠΑΕ Αρης

στηρίζει τον παγκόσμιο οργανισμό «Make A Wish»

Μετά από σχετική απόφαση της Football League για μετονομασία της 33ης αγωνιστικής σε «Make A Wish» («Κάνε μια ευχή»), η ΠΑΕ Αρης στηρίζει έμπρακτα τον παγκόσμιο οργανισμό, στην προσπάθεια να κάνει πραγματικότητα τις ευχές παιδιών 3 έως 18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτής της πρωτοβουλίας στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα παραχωρηθεί συμβολικά η Θύρα 6 του "Κλεάνθης Βικελίδης". Η τιμή του εισιτηρίου για τη συγκεκριμένη θύρα είναι 5 ευρώ (στην τιμή του συγκεκριμένου εισιτηρίου δεν συμπεριλαμβάνεται το αναμνηστικό t-shirt) και τα έσοδα θα διατεθούν για το συγκεκριμένο σκοπό.

Keywords
Τυχαία Θέματα