Πικετοφορίες του ΠΑΜΕ σήμερα στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ

Κάλεσμα σε εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ απευθύνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο του ΚΚΕ.

Στο πλαίσο της ενημέρωσης των εργαζομένων, το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί πικετοφορίες σε

διάδορες περιοχές της χώρας. Στη Θεσσαλονίκη είναι σήμερα προγραμματισμένες τέσσερις παρεμβάσεις, στις 19.00, στην περιοχή του ΙΚΕΑ, στα ΚΤΕΛ Μακεδονία και στον Άγιο Θεράποντα, στην Τούμπα, ενώ μισή ώρα αργότερα, τα μέλη του ΠΑΜΕ θα βρεθούν στην πλατεία Ελευθερίας, στη Σταυρούπολη.

Στην ανακοίνωσή του για τις κινητοποιήσεις στη Διεθνή Έκθεση, το ΠΑΜΕ αναφέρει, μεταξύ άλλων:

Η κυβερνητική προπαγάνδα επιστρατεύει ξανά το κάλπικο αφήγημα της “εξόδου από τα μνημόνια” της «δίκαιης ανάπτυξης» για «δόλωμα» στη «φάκα» εγκλωβισμού του λαού στους στόχους του κεφαλαίου. Επιδιώκουν να εξασφαλίσουν τη λαϊκή συναίνεση προκειμένου να μαζευτεί και να διοχετευθεί χρήμα στο μεγάλο κεφάλαιο για τη συνέχιση και την αύξηση της κερδοφορίας του.

Υπόσχονται ευέλικτες θέσεις εργασίας - δουλειά λάστιχο, χωρίς συλλογικές συμβάσεις εργασίας, με μισθούς πείνας.

Δε χωρά απογοήτευση. Απαντάμε με οργάνωση και αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, στις γειτονιές. Δυναμώνουμε τα συνδικάτα, τις επιτροπές αγώνα, τις λαϊκές επιτροπές.

Με μαζικά συνδικάτα, με συλλογική λειτουργία και δράση για όλα τα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας.

Με γερή οργάνωση στους χώρους δουλειάς – σχέδιο – συντονισμό – αποφασιστικότητα στη πάλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα