"Περίπατος" της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη: Με τεσσάρα στον Άρη, προσπέρασε τον ΠΑΟΚ

Βαριά ήττα με το εμφατικό 1-4 υπέστη ο Άρης από την ΑΕΚ στο άδειο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και κατέβηκαν με μόλις 14 παίκτες στην αποστολή σε ακόμη ένα παιχνίδι, κατάφεραν να σταθούν ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο ημίχρονο που έληξε ισόπαλο με 1-1, καθώς είχαν

ισοφαρίσει με γκολ του Μπρούνο Γκάμα. Έτσι, η ομάδα του Ένινγκ παρέμεινε στην 5η θέση με 38 βαθμούς, γνωρίζοντας άλλη μία ήττα στα πλέι οφ.

Η Ένωση που προερχόταν από το "διπλό" στην Τούμπα, επικράτησε άνετα και εύκολα κυριαρχώντας απόλυτα στο β΄ μέρος, με αποτέλεσμα να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ και να βρεθεί πλέον μόνη στην 2η θέση με 62 βαθμούς, δύο περισσότερους από τους "ασπρόμαυρους" που έχουν 60 και περιμένουν την αυριανή (6/7) εκδίκαση στο CAS, διεκδικώντας πίσω τους -7 βαθμούς που τους έχουν αφαιρεθεί.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με γκολ του Ολιβέιρα στο 24΄, με τον Μπρούνο Γκάμα να ισοφαρίζει πέντε λεπτά αργότερα, με σουτ που κόντραρε στον Τσιγκρίνσκι και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα στο 29ο λεπτό, για να λήξει ισόπαλο με 1-1 το πρώτο 45λεπτο.

Η Ένωση μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο όπως ολοκλήρωσε το πρώτο, πιέζοντας και δημιουργώντας φάσεις. Στο 52΄ ο Ολιβέιρα της έδωσε ξανά προβάδισμα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Δέκα λεπτά μετά, στο 62΄, ο Σιμόες με σουτ που κόντραρε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και ουσιαστικά σφράγισε το τρίποντο για την ομάδα του που είχε τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση.

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε με γκολ του Σιμάνσκι στο 83ο λεπτό, με την ΑΕΚ να παίρνει με εμφατικό τρόπο τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, κερδίζοντας και πάλι μέσα στη Θεσσαλονίκη, λίγες μερές μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-2) και κάνοντας σημαντικό βήμα για την δεύτερη θέση.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Ματίγια, Λούκας Σάσα (77’ Μπακούτσης), Μαρτίνες, Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα, Διαμαντόπουλος.

ΑΕΚ (Καρέρα): Μπάρκας, Λόπεζ, Τσιγκρίνσκι (81’ Οικονόμου), Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρστίτσιτς, Βέρντε (61’ Αλμπανης), Σιμόες (81’ Σαμπανάτζοβιτς), Μάνταλος (73’ Σιμάνσκι), Λιβάγια, Ολιβέιρα (73’ Αραούχο).

Keywords
Τυχαία Θέματα