Περιοδεία του Π. Λαφαζάνη σε Κιλκίς και Σέρρες

Περιοδεία σε Σέρρες και Κιλκίς έκανε χθες ο Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε Παν. Λαφαζάνης, , μαζί με στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, ανάμεσα στα οποία ήταν η Χριστίνα Σουλτανίδου, ο Σταύρος Παπαϊωάννου, Τάσος Κουλίνας, Μπίμπασης Χρήστος, Λιαρετίδης Γιάννης , Ισδράνης Βασίλης.

Το πρωί της Τρίτης ο Παν. Λαφαζάνης και η αντιπροσωπεία

της Λαϊκής Ενότητας περιόδευσαν στο Πολύκαστρο και στην πόλη του Κιλκίς, όπου συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα με εκατοντάδες πολίτες.

Στο Πολύκαστρο ο Παν. Λαφαζάνης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των Αγροτοκτηνοτρόφων της Παιονίας Καρυπίδη Θωμά και συζήτησε για τα οξύτατα προβλήματα των κτηνοτρόφων, ιδιαίτερα για τις εξευτελιστικές τιμές του γάλακτος, τις αθρόες παράνομες εισαγωγές γάλακτος και την ανυπαρξία ελέγχων στις γαλακτοβιομηχανίες.

Ο Παν. Λαφαζάνης και τα στελέχη της ΛΑ.Ε περιόδευσαν επίσης στο ιστορικό νοσοκομείο του Κιλκίς. όπου συνομίλησαν με τη Διοίκηση, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, επισκέπτες, ασθενείς για τα προβλήματα του Νοσοκομείου, τα οποία είναι και προβλήματα όλου του Δημόσιου Συστήματος Υγείας της χώρας μας, που βρίσκεται σε πορεία υποβάθμισης, με όψεις κατάρρευσης.

Ο Παν. Λαφαζάνης επισκέφτηκε επίσης, την Περιφερειακή Διοίκηση Κιλκίς, όπου, μαζί με τα στελέχη της ΛΑ.Ε, άκουσαν τις θέσεις της περιφέρειας για τα προβλήματα του Νομού.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Παν. Λαφαζάνης και τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας περιόδευσαν στην πόλη των Σερρών, και είχαν συνάντηση με εκπροσώπους των κινημάτων της περιοχής ενάντια στα διόδια και τον ΤΑΠ.

Ο Παν. Λαφαζάνης εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη της Λαϊκής Ενότητας στους αγώνες και τα αιτήματα των τοπικών κινημάτων.

Δήλωσε ότι πρέπει να καταργηθεί ο ν. Βορίδη που ποινικοποιεί τη μη καταβολή διοδίων, και τόνισε ότι είναι αδιανόητο να επιβάλλονται διόδια, ακόμα και για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους!

Ο Παν. Λαφαζάνης υπογράμμισε επίσης, ότι τα διόδια πρέπει να καταργηθούν. Τα δημόσια έργα πρέπει να κατασκευάζονται με ευθύνη του κράτους δια του προϋπολογισμού δημοσίων επενδύσεων.

Σε ότι αφορά τον ΤΑΠ, ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι κατασκευάζεται και θα λειτουργήσει σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος, ότι πρέπει να καταβάλει ετήσια εισφορά στο δημόσιο για τη λειτουργία του, καθώς και να επαναχαραχθεί στη βάση των προτάσεων των πολιτών. Ο αγώνας για την επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης του ΤΑΠ είναι διαρκής, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα