Πέντε συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Στις 09:00, έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, μέλη του Δικτύου Ανέργων και Επισφαλών Εργαζομένων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση αλληλεγγύης.

Έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, στις 10:30, εμποροϋπάλληλοι θα συγκεντρωθούν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, ζητώντας διασφάλιση των θέσεων

εργασίας στον Βασίλαγα.

Στις 11:00, έξω από το κτίριο της Επιθεώρησης Εργασίας, θα συγκεντρωθούν μέλη του Συλλόγου Έκτακτων Αρχαιολόγων Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας παράσταση διαμαρτυρίας και ζητώντας τα δεδουλευμένα τους, αλλά και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Το απόγευμα, στο πλαίσιο της σημερινής τριμερούς συνάντησης Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ, στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθούν δύο συγκεντρώσεις, στις 19:00, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν πορείες.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΕΔΥΕΘ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αγίας Σοφίας, ενώ την ίδια ώρα στο άγαλμα Βενιζέλου, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΟΚΔΕ, της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης, αλλά και γενικότερα μέλη της ευρύτερης εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα