Πέλκας: Ο ΠΑΟΚ έχει ευρωπαϊκό DNA - Οι δηλώσεις των Βαρέλα, Μάτος και Βιεϊρίνια

Ο Δημήτρης Πέλκας στάθηκε στο DNA του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και αποκάλυψε τι είπε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στους παίκτες του Δικεφάλου πριν αρχίσει ο αγώνας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Εspilon TV:

Χάρηκα πιο πολύ την ασίστ του Πασχαλάκη, από τις δύο δικές μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την σημερινή μας εμφάνιση και πρόκριση. Παίξαμε

συγκεντρωμένα, σωστά, αντέξαμε την πίεση και το γρήγορο γκολ μας βοήθησε παίξαμε έξυπνα. Αξίζαμε να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο να κερδίζει.

Εχει το DNA. Eχουμε καλούς παίκτες στον αέρα, ο Βαρέλα, ο Μάτος, ο Χατσερίντι, αυτούς σημάδευα.

Πιστεύαμε πως θα βάλουμε γκολ από στημένη φάση και έτσι έγινε. Είναι πολύ μεγάλη η προσωπικότητά του. Μας βοηθάει. Είναι ο ηγέτης της ομάδας. Μας ζήτησε να παίξουμε γι αυτόν. Να τα δώσουμε όλα. Ολα γίνονται για κάποιο λόγο πιστεύω. Είδατε μπήκε ο Χατσερίντι στη θέση του και για μένα ήταν ο κορυφαίος παίκτης. Αλάνθαστος.

Σήμερα θα χαρούμε, από αύριο θα δούμε τι ομάδα είναι, θα την αναλύσουμε και πάμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Βιεϊρίνια: Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε

Ο μεγάλος άτυχος της σημερινής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βασιλεία, Αντρέ Βιεϊρίνια, μίλησε για τον τραυματισμό του, αλλά και την πρόκριση του Δικεφάλου στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Epsilon TV:

Από το ζέσταμα ένιωσα ενόχληση. Μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες. Έδειξαν όλοι πως είναι έτοιμοι και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πολύ σημαντική πρόκριση.

Μας βόλευαν δύο αποτελέσματα, εμείς όμως ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, αυτό θέλαμε και αυτό πήραμε. Στην ιστορία θα μπούμε αν μπούμε στους ομίλους του Champions League. Ο στόχος δεν αλλάζει, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Η Σπαρτάκ δεν έχει την εμπειρία της Βασιλείας, είναι όμως καλή ομάδα.

Βαρέλα: Πανάξια πρόκριση

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, που αποθέωσε μεταξύ άλλων τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά όσα είπε στο Epsilon TV:

Νιώθω υπέροχα, όχι μόνο για το γκολ αλλά για τη νίκη, τον τρόπο που παίξαμε. Σε μία δύσκολη έδρα δείξαμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Είχαμε την ατυχία με τον αρχηγό μας, όμως δείξαμε πως είμαστε μία οικογένεια και πήραμε μία πανάξια πρόκριση.

Ηταν σοκ για όλους μας να βλέπουμε τον αρχηγό μας να μην μπορεί να είμαι μαζί μας. Είναι ο μεγαλύτερος παίκτης της ομάδας μας, το ξεπεράσαμε όμως, μας βοήθησε και ο ίδιος, είναι αρχηγός σε όλα. Μας μίλησε στα αποδυτήρια, μας εμψύχωσε και μπήκαμε μέσα μόνο για να κερδίσουμε.

Είμαστε συγκεντρωμένοι στη Βασιλεία αλλά πάντα κοιτάς παραπάνω. Καλή ομάδα καλούς παίκτες ειδικά στην επίθεση σήμερα απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα και από αύριο κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Μάτος: Ολα για την πρόκριση και επί της Σπαρτάκ

Σύνθημα πρόκρισης και επί της Σπαρτάκ Μόσχας έδωσε ο Λέο Μάτος που μίλησε για το μεγάλο όνειρο όλων στην ομάδα που παραμένει ζωντανό.

Aναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του Epsilon TV:

Ηταν μία πολύ όμορφη βραδιά, ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τεράστια η νίκη που πήραμε σε μία πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα. Χαιρόμαστε που συνεχίζουμε για το όνειρό μας. Εχουμε δύο ακόμα παιχνίδια και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί και επί της Σπαρτάκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα