Πατουλίδου, Περιστέρη στην εκδήλωση Καράογλου: Συνεχίζουμε και την επόμενη πενταετία με Τζιτζικώστα Περιφερειάρχη

Ξεκάθαρο μήνυμα εν όψει 2019 έστειλαν δυο από τις πιο στενές συνεργάτιδες του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο λόγος για την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και την αρχαιολόγο της Αμφίπολης Κατερίνα Περιστέρη, οι οποίες μίλησαν στην εκδήλωση του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Θόδωρου Καράογλου, για τις γυναίκες.

Το μήνυμα τους κοινό: Τζιτζικώστας

για περιφερειάρχης το 2019

Η Βούλα Πατουλίδου είπε: «Οι γυναίκες μαζί ενωμένες μπορούμε να μεγαλουργήσουμε. Όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετυχαίνουμε τα πάντα. Και όλοι μαζί ενωμένοι με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα θα ξανακερδίσουμε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το 2019».

Από την πλευρά της η Κατερίνα Περιστέρη τόνισε: «Αν δεν είχε πιστέψει ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, στην ανασκαφή στον Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη, αν δεν είχε εξασφαλίσει τα πρώτα 100.000 ευρώ, αν δεν είχε μεσολαβήσει στο Υπουργείο Πολιτισμού, αν δεν το χρηματοδοτούσε τώρα με 1,5 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το έργο δεν θα είχε προχωρήσει. Για εμένα το γεγονός ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχίζει και την επόμενη πενταετία στην Περιφέρεια είναι εγγύηση για την ολοκλήρωση του έργου».

Keywords
Τυχαία Θέματα