Παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Άρη Ιακωβίδη

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17 Μαρτίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά» στην οδό Τζαβέλλα 11, στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Άρης Ιακωβίδης τόνισε κατά την ομιλία του: «Θέλω στο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές

να δώσετε κι εσείς μαζί μου αυτή τη μάχη. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας. Το χρωστάμε στις οικογένειές μας. Θα προσπαθήσουν με ψέματα να πάρουν την ψήφο σας. Θα σας πούνε ότι η ψήφο στον δικό μας συνδυασμό είναι χαμένη. Κλείστε τα αυτιά σας. Η ψήφος Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών του Δήμου Παύλου Μελά είναι μία τίμια ψήφος. Η ψήφος σε εμάς είναι μία υπερήφανη επιλογή. Γιατί εμείς δεν είμαστε πολιτικοί παίχτες. Δεν δίνουμε κούφιες υποσχέσεις. Δεν τάζουμε θέσεις στους υποψηφίους μας. Δεν μοιράζουμε αντιδημαρχίες. Τα χέρια μας είναι ροζιασμένα από τη δουλειά όμως το μέτωπό μας είναι καθαρό. Να είστε περήφανοι που στηρίζετε την προσπάθειά μας.

Απομένουν περίπου δύο μήνες μέχρι την ημέρα των εκλογών. Δώστε μαζί μας αυτό τον ωραίο αγώνα. Μιλήστε στους συγγενείς σας, μιλήστε στους φίλους σας, μιλήστε στη γειτονιά σας για την προσπάθειά μας. Ζητήστε τους να μας στηρίξουν με την ψήφο τους. Πείτε τους να έρθουν να ψηφίσουν. Σας ζητώ να πιστέψετε στο όνειρό μου για τον τόπο μας. Μόνος μου ελάχιστα μπορώ να καταφέρω. Εσείς είστε η δύναμή μου».

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης, Σάββας Σερασίδης, ο οποίος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ακολουθήσει τον Άρη Ιακωβίδη στον αγώνα του για τις εκλογές. «Ακολούθησα τον Άρη γιατί είναι επαγγελματίας, γιατί είναι ένα νέο παιδί. Επειδή δεν είναι επαγγελματίας της πολιτικής, επειδή είναι επαγγελματίας, που ξέρει να κάνει καλά την δουλειά του σε αντίθεση με τους επαγγελματίες εδώ της αυτοδιοίκησης, οι οποίοι είτε είναι δήμαρχοι, είτε δημοτικοί σύμβουλοι δεν ξέρουν την δουλειά τους. Ο Άρης ξέρει την δουλειά του για αυτό και φέρθηκε σαν επαγγελματίας».

Ακολούθησε γλέντι με εδέσματα και παραδοσιακή μουσική.

Keywords
Τυχαία Θέματα