Παράσταση διαμαρτυρίας για τις αστικές συγκοινωνίες έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ (VIDEO)

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΟΑΣΘ πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας μέλη της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων, Φοιτητών,Συνταξιούχων για τις αστικές συγκοινωνίες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στις αστικές συγκοινωνίες της πόλης.

Οι ίδιοι κάνουν λόγο για λιποθυμίες λόγω του πολύ κόσμου, για σπασμένα

τζάμια που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών.

Τα μέλη της Πρωτοβουλίας για τον ΟΑΣΘ διεκδικούν από τον Οργανισμό:

αύξηση των δρομολογίων σε όλες τις γραμμέςνέα λεωφορείανα σταματήσει το ξεπούλημα του Οασθ στα ΚΤΕΛασφαλή και ανθρώπινη μετακίνηση.

"Τώρα που ο καιρός χαλάει και θα κλείνουν τα παράθυρα για λεωφορεία θα είναι μία υγειονομική βόμβα γιατί ο ένας θα είναι κολλητά πάνω στα χνότα του άλλου", δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων "Συσπείρωση" , Βασίλης Παρτάλης.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού, Γιώργος Σκόδρας δήλωσε πως" ο οργανισμός θα λειτουργεί σίγουρα έως 31/12/2022 τουλάχιστον, έχει έναν καθαρό ορίζοντα μπροστά του. Έχουμε καλύψει το 60% των αναγκών των αστικών που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην πόλη. Οι πολίτες παρακαλούνται να κάνουν υπομονή, ταλαιπωρουνται ήδη δύο τρία χρόνια τώρα, αλλά είμαστε κοντά στην οριστική λύση του προβλήματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα