Παράπονα του Άρη από την αστυνομία στο Περιστέρι- Μπήκαν με καθυστέρηση οι οπαδοί στο γήπεδο

Η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για την στάση της αστυνομίας στο γήπεδο του Περιστερίου, πριν από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Οι "κιτρινόμαυροι" είχαν παράπονα από τρόπο που αντιμετώπισε η αστυνομία τόσο τα μέλη της αποστολής των της ομάδας, όσο και τους οπαδούς της που βρέθηκαν στο Περιστέρι.

"Εριστική" χαρακτήρισαν τη συμπεριφορά της αστυνομίας απέναντι στους συνοδούς, την ασφάλεια αλλά τους φιλάθλους

του Άρη που βρίσκονται στο γήπεδο του Περιστερίου, οι ιθύνοντες της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Οι 300 περίπου οπαδοί του Άρη που βρέθηκαν στο Περιστέρι συνάντησαν εμπόδια για την είσοδό τους στις κερκίδες με τις δύο ΠΑΕ να έρχονται σε συνεννόηση για να λήξει θετικά το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί.

Θεόδωρος Καρυπίδης και Γιώργος Σπανός είχαν επικοινωνία για το εν λόγω συμβάν με τους ισχυρούς άνδρες των δύο ΠΑΕ να... σβήνουν τη φωτιά, δίνοντας έτσι το πράσινο φως για την είσοδο των φίλων του Αρη στις κερκίδες.

Από την πλευρά της αστυνομίας οι κινήσεις ήταν άμεσες αφού αποφάσισαν να ανοίξουν την Θύρα 1 για τους φίλους του Αη που αυξάνονταν έξω από το γήπεδο όσο περνούσε η ώρα.

Παράλληλα πρόβλημα κατά την έλευσή τους στο γήπεδο αντιμετώπισαν και συνοδοί της ομάδας (ασφάλεια κτλ) που παρά το γεγονός πως είχαν στα χέρια τους τις προσκλήσεις που έδωσε η αντίπαλη ΠΑΕ, όπως ορίζει δηλαδή ο νόμος, δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα