Παραμένει στον ΠΑΟΚ ο... ανενεργός Λέοβατς - Η πρόταση της Ριέκα που απορρίφθηκε

Ο Μαρίν Λέοβατς παραμένει ανενεργός στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν τον υπολογίζει και τον έχει θέσει εκτός ομάδας εδώ και δύο μήνες.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Ο Κροάτης αριστερός μπακ δεν βρήκε ομάδα που να του προσφέρει συμβόλαιο με χρήματα κοντά σε αυτά που παίρνει στον Δικέφαλο, ώστε να αποχωρήσει από την Τούμπα και να

συνεχίσει την καριέρα του κάπου που θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Παράλληλα, άκαρπες ήταν και οι προσπάθειες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, μέχρι και σήμερα (31/12), τελευταία μέρα των μεταγραφών, ώστε να βρεθεί ομάδα που θα κάνει αξιοπρεπή πρόταση για να τον αποκτήσει και οι "ασπρόμαυροι" να τον παραχωρήσουν.

Έτσι, ο 29χρονος αμυντικός θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, παραμένοντας βέβαια και ανενεργός, μιας και δεν έχει βρεθεί λύση στο θέμα του.

Η πρόταση της Ριέκα που απορρίφθηκε

Η τελευταία προσέγγιση έγινε από την πρώην ομάδα του, τη Ριέκα, η οποία πρότεινε να πάρει τον παίκτη ως δανεικό για 6 μήνες, με το συμβόλαιό του πληρωμένο εξ ολοκλήρου από τον ΠΑΟΚ. Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου φυσικά δεν αποδέχτηκαν την συγκεκριμένη πρόταση που δεν ήταν συμφέρουσα για τον σύλλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα