Παραμένει σε... κρίση ο Ηρακλής: Ήττα από την Παναχαϊκή στο ντεμπούτο του Ελευθερόπουλου (VIDEO)

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, χάνοντας με 1-0 από την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς για την 4η αγωνιστική της Football League, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον "κυανόλευκο" πάγκο.

Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για τον "Γηραιό" (3 ήττες και 1 ισοπαλία) που παραμένει σε περίοδο αγωνιστικής κρίσης και μετά την αλλαγή προπονητή.

Μάλιστα, έχασε και πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος μένοντας στους 4 βαθμούς, ενώ η σημερινή του αντίπαλος επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στους 7 βαθμούς. Στο πρωτάθλημα έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα, ενώ υπάρχει και το ντροπιαστικό 1-6 από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο.

Το γκολ που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης το πέτυχε ο Ελευθεριάδης στο 11ο λεπτό. Αξιοσημείωτο είναι ότι αρχικά ακυρώθηκε από τον επόπτη, Νικόλαο Τριαντάφυλλο, ως οφσάιντ. Στη συνέχεια όμως ο διαιτητής Κατσικογιάννης πήρε πάνω του τη φάση και αφότου συμβουλεύτηκε βέβαια και τον βοηθό του, μέτρησε το γκολ. Απόφαση που ήταν σωστή όπως φάνηκε στο ριπλέι της φάσης, καθώς ο σκόρερ ήταν ο παίκτης που έκανε την πρώτη κεφαλιά που απέκρουσε ο Βοσνιάδης και στην επαναφορά πήρε ο ίδιος το ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο εκτεθειμένος Μαυριάς δεν συμμετείχε στη φάση.

Δείτε τη φάση του γκολ:

Ο Ηρακλής, στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης, φανέρωσε και πάλι τις αδυναμίες που παρουσιάζει από το ξεκίνημα της σεζόν. Είχε αρχή ανάπτυξη, δυσκολεύονταν να δημιουργήσει φάσεις, με αποτέλεσμα να είναι εντελώς ακίνδυνος στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα κι ενώ είχε βρεθεί νωρίς πίσω στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι, έχοντας το προβάδισμα προσπάθησαν να το διαφυλάξουν δίνοντας χώρο στους Κυανόλευκους, περιμένοντας να χτυπήσουν στην αντεπίθεση κάτι που έκαναν στο 41' με τον Βοσνιάδη να λέει «όχι» αυτή τη φορά στον Ελευθεριάδη.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου επιχείρησε να αλλάξει πράγματα, με την είσοδο του Ρόβα αντί του κακού Πασά. Και πάλι όμως ο Ηρακλής αν και είχε την υπέρ του κατοχή της μπάλας, δεν απειλούσε, με εξαίρεση μία στατική φάση του Χιντζίδη στο 55' και το λάθος του Σούλη, που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Οι γηπεδούχοι που γενικώς μετά το γκολ δεν απείλησαν ιδιαίτερα, το έκαναν στο 76' με ένα σουτ του Μαυρία από τα όρια της μεγάλης περιοχής που πέρασε μόλις άουτ.

Στο 84' ο Μουμίν έχασε την καλύτερη στιγμή για τους Θεσσαλονικείς στο παιχνίδι, με τον Ελληνα μέσο να νικάει τους αμυντικούς στον αέρα όμως η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο και πέρασε άουτ, με τον ίδιο παίκτη να αφήνει την ομάδα του και με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα (σ.σ. δεύτερη κίτρινη σε μαρκάρισμά του πάνω στον Κυνηγόπουλο).

Το σκορ του αγώνα όπως διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Ελευθεριάδη δεν άλλαξε, με τους Αχαιούς να επιστρέφουν στις νίκες και να φτάνουν τους επτά βαθμούς και τον Ηρακλή να γνωρίζει δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα και να μένει χαμηλά, στους τέσσερις.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Αργυρόπουλος (84' Ντάσιος), Σωτηράκος, Μαυριάς, Φουρλάνος (57' Παπατόλιος), Ελευθεριάδης, Κολ (66' Κυνηγόπουλος), Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Χιντζίδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Παναγιωτούδης (79' Κλέιτον), Πασάς (46' Ρόβας), Ντούνης (76' Χασομέρης), Μενδρινός, Περόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα