Παραιτήθηκε από την Κ.Ο. του AfD και από το κόμμα των ευρωσκεπτικιστών η Πέτρι

Την παραίτησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας η Φράουκε Πέτρι, η συμπρόεδρος του κόμματος και μέχρι σήμερα το πιο γνωστό μέλος του.

Λίγες ώρες μετά την αλματώδη άνοδο των ποσοστών του κόμματος στις εκλογές της Κυριακής, η Πέτρι ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ότι δεν θα είναι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στη νέα

Bundestag.

Σύμφωνα με τη Deutsche Welle η ανακοίνωση προκάλεσε έκπληξη σε μια συνέντευξή τύπου στην οποία ήταν παρόντες τα άλλα δύο κορυφαία στελέχη του κόμματος η Άλις Βάιντελ και ο Αλεξάντερ Γκάουλαντ.

«Μετά από προσεκτική σκέψη αποφάσισα ότι δεν θα κάτσω μαζί με τους βουλευτές του AfD» ανακοίνωσε η Πέτρι και αποχώρησε από την αίθουσα χωρίς να δώσει καμία άλλη εξήγηση.

Ένα 24ωρο μετά την αιφνιδιαστική της ανακοίνωση ότι αποχωρεί από την Κ.Ο του AfD, η Πέτρι ανακοίνωσε σήμερα από τη Δρέσδη ότι αποχωρεί και από το κόμμα των ευρωσκεπτικιστών δίχως όμως να διευκρινίσει την ακριβή ημερομηνία της απομάκρυνσής της.

Keywords
Τυχαία Θέματα