Παππάς: Ο κ. Μητσοτάκης είναι πωρωμένος με τα μνημόνια

Τις "πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών" χαρακτήρισε τις φετινές εκλογές ο Νίκος Παππάς, γιατί, όπως είπε "στην Ευρώπη έχει δημιουργηθεί ένα επικίνδυνο κράμα δεξιάς-ακροδεξιάς, που αποτελείται από δυνάμεις οι οποίες δεν είναι σε θέση να προκρίνουν προοδευτικές λύσεις. Υπόσχονται νέους εθνικισμούς και κλιμάκωση του φόβου".

O κ. Παππάς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε τοπικά μέσα στην Καλαμάτα, αναφέρθηκε

σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019, καταλήγοντας στις εθνικές εκλογές του Φθινοπώρου, όπου, όπως σημείωσε "Καθώς κυλάει ο καιρός μετά την ολοκλήρωση των μνημονίων, γίνεται απολύτως καθαρό ότι οι πολίτες έχουν δύο ριζικά διαφορετικές επιλογές. Από τις πολιτικές δυνάμεις προκρίνονται δύο προοπτικές: Η μία της ενίσχυσης της προσπάθειας για Δίκαιη Ανάπτυξη, με συνταγματική κατοχύρωση του κοινωνικού κράτους, σεβασμό των ατομικών δικαιωμάτων και αναδιανομή του πλούτου. Η άλλη επιλογή είναι για επιστροφή στο πρόσφατο χείριστο παρελθόν, δηλαδή η πρόταση του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος αποδεικνύεται πως είναι πωρωμένος με τα μνημόνια. Είναι ο δρόμος που θεωρεί το 8ωρο ξεπερασμένο, αναγκαίο να επιστρέψουμε στο 1:5 (προσλήψεις-αποχωρήσεις). Πρόκειται για επιλογές από τις οποίες οι πολίτες έχουν πάρει διαζύγιο".

"Δεν είναι τυχαίο που οι βουλευτές του κ. Μητσοτάκη ομολογούν πως ο πρόεδρός τους θα χρειαστεί νέο μνημόνιο" ανέφερε ακόμα ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, συμπληρώνοντας επίσης πως "δεν είναι τυχαίο που ο κ. Στουρνάρας, ο πιο αποτυχημένος Υπουργός Οικονομικών στην Ελλάδα, προέκρινε τη λύση της πιστοληπτικής γραμμής στήριξης".

Keywords
Τυχαία Θέματα