Παππάς για νέα διοίκηση: Προσωπικές σχέσεις και δομές υπόκεινται σε μια λογική αντιδημαρχίας

Το νέο σχήμα διοίκησης του Κωνσταντίνου Ζέρβα σχολίασε σήμερα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, σε σημερινή εκδήλωση κατά την οποία ευχαρίστησε τα στελέχη της Διεύθυνσης Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών.

«Προσωπικές σχέσεις και δομές οι οποίες υπόκεινται σε μια λογική αντιδημαρχίας», σχολίασε ο κ. Παππάς.

Ο αντιδήμαρχος τόνισε ότι φεύγει ευχαριστημένος σημειώνοντας παράλληλα πως «έχουμε τη χαρά να παραδώσουμε τον δήμο με συγκεκριμένη διάρθρωση».

Απευθυνόμενος στους υπαλλήλους και στους

Διευθυντές με τους οποίους συνεργάστηκε έκανε λόγο για μία σχέση, «συναδελφική την οποία δεν αποχωρίζομαι και την παίρνω μαζί μου».

«Προσπάθησα να έχουμε μια συνεργασία η οποία να είναι χάριν δημοσίου συμφέροντος», υπογράμμισε.

Αναφορικά με το έργο του ο κ, Παππάς τόνισε ότι «προσπαθήσαμε να συναρθρώσουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Υπήρχε ένας μπούσουλας πάνω στον οποίο στηριχτήκαμε για να κάνουμε αυτά τα πράγματα που προσπαθήσαμε να τελειώσουμε».

Μάλιστα, έκανε λόγο για δεινά στο θέμα της καθαριότητας. «Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα αλλά υπήρξαν λυσσαλέες αντιδράσεις και υπήρξαν επιπλοκές με κάποιους συναδέλφους να οδηγούνται στο εδώλιο του κατηγορουμένου», σημείωσε και συμπλήρωσε «ορισμένοι που το έκαναν θα είναι στη διοίκηση».

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος εξήρε το έργο των τεχνικών υπηρεσιών σημειώνοντας ότι συγκεκριμένα έργα προχώρησαν και η διαφορά από προηγούμενες καταστάσεις είναι εμφανέστατη.

Keywords
Τυχαία Θέματα