Παπαθεοδώρου: Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

Αρχικά σημείωσε: «Πετύχαμε μία νίκη κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια είναι πολύ σταθερή ομάδα και κοντά στις μεγάλες. Μία ομάδα που ξέρει να δημιουργεί προβλήματα. Επίσης, εκτός από την ομάδα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, είχαμε και τη διακοπή που νομίζω ότι επηρέασε όλες τις ομάδες. Ήμασταν άστοχοι και εμείς και νομίζω ότι εκεί οφείλεται

αυτό. Βρήκαμε ωστόσο ρυθμό που μας έδωσε μία διαφορά 15 πόντων και έτσι καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Τη θέλαμε πολύ τη νίκη αυτή και πλέον πρέπει να ξεκουραστούμε ενόψει Ευρώπης που είναι ένα παιχνίδι που επίσης θέλουμε πολύ τη νίκη. Νομίζω ότι ο κόουτς Λυκογιάννης έχει δίκιο για τα άστοχα σουτ. Του εύχομαι καλή συνέχεια σε αυτόν και την ομάδα του».

Για το ότι η ομάδα πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ και δεν πέτυχε τα ανάλογα καλάθια: «Δεν μπορεί μία ομάδα να παίρνει τα επιθετικά ριμπάουντ και να πετυχαίνει πάντα καλάθι. Υπάρχει και ο αντίπαλος που μπορεί να σε κόψει. Αναλογικά πάντως πιστεύω ότι το νούμερο είναι καλό».

Για τις ασίστ που δεν ήταν πολλές: «Αυτό συνέβη για δύο λόγους. Ο πρώτος γιατί ο Κολοσσός Ρόδου είναι μία ομάδα που ξέρει να διαβάζει τον αντίπαλο, ενώ ο δεύτερος γιατί και εμείς ήμασταν άστοχοι στα σουτ και δεν είχαμε τη δημιουργία που ενδεχομένως έχουμε συνηθίσει. Μη ξεχνάμε ότι έλειπε και ο Αντώνης Κόνιαρης που είναι ο πρώτος μας δημιουργός. Παρόλα αυτά βρήκαμε άλλους τρόπους να φτάσουμε στο καλάθι».

Για τον Γκος και τον Χαραλαμπόπουλο που πήραν λεπτά συμμετοχής σήμερα: «Ο Γκος είναι ένα συγκροτημένο παιδί, το οποίο έχει κάνει σοβαρή καριέρα. Έχει προσαρμοστεί γρήγορα και νομίζω ότι στο πρώτο ήταν νευρικός, όπως και η υπόλοιπη ομάδα, ενώ στο δεύτερο πήγε πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι θα προσθέσει σύντομα κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά στην ομάδα. Όσον αφορά τον Χαραλαμπόπουλο, προέρχεται από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε πολύ. Η ομάδα τον στηρίζει και σήμερα έδειξε ένα κομμάτι από την ποιότητα του και θεωρούμε ότι έρχεται και θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα».

Για την απόδοση των παικτών του στα τελευταία ματς: «Ο Κρουμπάλι κάνει πολλά μικρά πράγματα που βοηθάνε στο παιχνίδι μας. Ο Χρυσικόπουλος είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο Μαργαρίτης παίζει πολύ καλά σε όλα τα τελευταία παιχνίδια. Όλοι παίζουν τον δικό τους ρόλο και είμαι ικανοποιημένος».

Για τον Κλάσεν και το γεγονός ότι δεν έπαιξε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο: «Είχε ένα επίπονο πρόγραμμα στην διακοπή. Γύρισε σχεδόν δύο ηπείρους. Και το επόμενο σχήμα που δοκιμάσαμε μας έδωσε αρκετά πράγματα για αυτό και δεν επέστρεψε στο παιχνίδι».

Για τον Τρις και αν είναι ευχαριστημένος: «Είναι μία χαρά. Μπήκε στο Ρέθυμνο και βοήθησε. Σήμερα μπήκε και άλλαξε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Είμαι ευχαριστημένος. Και άλλοι παίκτες κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν και πιστεύω ότι αυτό είναι δείγμα της υγείας που υπάρχει στην ομάδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα