Παπαθεοδώρου: Σκληρή δοκιμασία το παιχνίδι με την Τενερίφη

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για τις δυσκολίες που έχει για τον ΠΑΟΚ, η αυριανή αναμέτρηση στην έδρα της Τενερίφης (21.30), καθώς και για την απουσία του αρχηγού, Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε αρχικά στην ποιότητα που έχει δείξει μέχρι τώρα στη σεζόν, η ισπανική ομάδα, η οποία είναι στο 6-0 στον όμιλο του BCL και προέρχεται από το εντυπωσιακό, 100-66 επί της Βαλένθια στην ACB… «Δεν τρομάζουν τα αποτελέσματα τους, αλλά ο τρόπος

που παίζουν. Κάνουν πολύ λίγα λάθη, σπαταλούν ελάχιστες επιθέσεις χωρίς στόχο. Είναι μια πολύ συμπαγής και οργανωμένη ομάδα. Η Tενερίφη είναι μια εξαιρετική ομάδα. Με τον ίδιο προπονητή και πάλι, με αρκετούς παίκτες που παίζουν αρκετά χρόνια στην ομάδα και γενικά με εξαιρετικά στοιχεία. Είναι η πρώτη ομάδα στη διοργάνωση σε ασίστ κι αυτό δείχνει ένα σημαντικό μέρος του παιχνιδιού τους» δήλωσε ο Παπαθεοδώρου, στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Όσο για την απουσία του Μαργαρίτη; «Το παιχνίδι θα είναι μια σκληρή δοκιμασία για μας. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου πρέπει να προσπαθήσουμε να τα κάνουμε όλα καλά. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, με σωστές επιλογές και διαρκείας στο παιχνίδι μας. Η απουσία του Βαγγέλη είναι κομβική για μας. Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι μας, θα μας λείψει, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει να βρούμε τρόπο να καλύψουμε την απουσία του» απάντησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα