Παπαθεοδώρου: Να κλείσουμε την χρονιά όπως μας αξίζει

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τον τρόπο που ο ΠΑΟΚ άνοιξε τη διαφορά στη νίκη επί του Προμηθέα (100-61), χτύπησε το "καμπανάκι" εν όψει του τρίτου παιχνιδιού, ενώ αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Θοδωρή Καρρά.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

"Γνωρίζαμε τα θέματα του Προμηθέα με αρκετούς παίκτες.

Δεν ξέραμε το μέγεθος των προβλημάτων, αλλά και μέσα στην χρονιά έχει κάνει μεγάλες νίκες με πολλές απουσίες εκτός έδρας. Έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα παιδιά όπως το έχει κάνει και σε άλλες έδρες όπως και το ΣΕΦ. Εμείς παίξαμε για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και από σεβασμό στους εαυτούς μας, στους οπαδούς μας και στον αντίπαλο παίξαμε πιο ελεύθερα.

Στο επόμενο παιχνίδι θα πάμε και πάλι για τη νίκη, παρότι ο Προμηθέας είναι μία ομάδα με ισχυρό "εγώ" και μπορεί να έχει και πολλές επιστροφές."

Για το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν χαλάρωσαν στο δεύτερο ημίχρονο:

"Έχουμε μείνει πίσω σε ενέργεια και δύναμη. Παρόλα αυτά παίζουμε για εμάς, για την προσπάθεια που κάναμε όλη την χρονιά. Τα παιδιά παρότι που είδαν μικρότερους αντιπάλους δεν σταμάτησαν να παίζουν παρότι ήταν δύσκολο όταν βλέπουν τους αντιπάλους τους να μην είναι αγωνιστικοί.

Θέλουμε να κλείσουμε σωστά την χρονιά και όπως πρέπει και αυτό θα κυνηγήσουμε και στην Πάτρα το Σάββατο".

Σε ερώτηση για τη συμμετοχή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, ο προπονητής του Δικεφάλου προτίμησε να μιλήσει για τους παίκτες που είναι εδώ:

"Ο Καρράς είναι ένα παιχνίδι που δουλεύει μαζί μας και του δώσαμε χρόνο συμμετοχής επειδή είχε και αυτές τις επιλογές ο Προμηθέας. Πιστεύουμε σε αυτόν και πιστεύομε ότι θα μας δικαιώσει στο τέλος."

Keywords
Τυχαία Θέματα