Παπαϊωάννου: Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή είναι... νοικοκυριό

Ο παλαίμαχος άσος και σύμβουλος της διοίκησης του Ηρακλή, Λάκης Παπαϊωάννου, μίλησε για τα οικονομικά της ομάδας, κάνοντας κάλεσμα για επενδυτές, τονίζοντας ότι οι "κυανόλευκοι" είναι νοικοκυριό αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

Για τα οικονομικά του Ηρακλή:

«Αυτό που μπορούμε να πούμε σε σχέση με πέρσι είναι ότι αγωνιστικά και διοικητικά

είμαστε πολύ καλύτερα αλλά με αυτά που έχουμε περάσει αυτό που... καίει είναι το οικονομικό. Τώρα που μπήκαμε στη διαδικασία να κλείσουμε παίκτες πρέπει να δώσουμε προκαταβολή, έγιναν τα διαρκείας, θα ξεκινήσει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, έχει ξεκινήσει η εκκαθάριση. Έγινε μία συνάντηση, ότι γίνεται είναι για καλό. Δεν μπορείς να λειτουργείς για τα μεταγραφικά και να έχεις άλλα και το μυαλό να είναι πως θα πληρωθεί το ρεύμα και τέτοια πράγματα».

Για το ότι χρειάζονται άμεσα χρήματα για μετοχικό κεφάλαιο και για να κινηθεί η ομάδα:

«Όσοι μας ακούν, φίλοι του Ηρακλή και μη, αλλά και κάποιος υποψήφιος που θέλει να μπει στο ποδόσφαιρο, με αυτά που ακούγονται, τα τηλεοπτικά , ένας που θέλει να μπει είναι ότι καλύτερο. Αν έχει ένας άνθρωπος, ακόμη και με ελάχιστα χρήματα -θα ήθελα βέβαια έναν μεγαλομέτοχο- και υπάρχουν άτομα Ηρακλειδείς που θέλουν να συνεισφέρουν , αν κάποιος θέλει και δει αυτά που έγιναν μπορεί να έρθει και δε χρειάζεται να πετάει τα λεφτά του. Υπάρχουν προοπτικές, υπάρχει κορμός, λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, δε θα την κάνει εκ θεμελίων. Χρειάζονται περίπου 400.000 ευρώ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Χρειάζεται ελάχιστο μπάτζετ. Θα ήθελα κάποιο μικρο -μεγάλο επενδυτή. Ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή είναι νοικοκυριό. Χρειάζονται βέβαια τα χρήματα. Υπάρχουν Ηρακλειδείς, έγιναν προσεγγίσεις αλλά πρέπει να δει και κάποια πράγματα αυτός που θέλει να έρθει».

Keywords
Τυχαία Θέματα