Παπαγεωργίου: Μου έχει εμπιστοσύνη ο Γκάλης, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους

Για την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, αλλά και τη συνάντησή του με τον Νίκο Γκάλη και την παρουσία του στο "Nick Galis Hall", μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου.

Παράλληλα, μίλησε για το κοινό του παρελθόν με τον Νίκο Γκάλη και το γεγονός πως έχει την εμπιστοσύνη του Hall of Famer, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αιμοδοσία της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ, αλλά και την πορεία της ομάδας, τονίζοντας ότι θα πρέπει άπαντες να είναι ενεργοί προκειμένου να βρει η ομάδα τα... πατήματά της.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Fair Play 96,1:

Αρχικά σημείωσε: «Είχαμε το τριήμερο οπού είχαμε μεγάλη δραστηριότητα στις ακαδημίες του μπάσκετ. Θα ξεκινήσω από αυτό που είπε ο κ. Γκάλης, ο οποίος είπε ότι ήρθε για εμένα, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση μου. Όλοι πέρασαν καλά, έβγαλαν φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα. Τώρα για το Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, όλοι μας έδωσαν συγχαρητήρια για τον τρόπο διοργάνωσης του, γιατί εμπλουτίσαμε το πρόγραμμα με κοινωνικές οργανώσεις, όπως ήταν η αιμοδοσία. Η φιλοξενία ήταν άριστη, μας ευχαρίστησαν και νομίζω ότι ήταν μία καταπληκτική εκδήλωση και πιστεύω στο μέλλον ότι θα γίνουν και άλλες τέτοιες διοργανώσεις».

Για την συνάντηση του με τον Γκάλη: «Θυμάμαι σαν σήμερα ότι πέρασαν 39 χρόνια όταν σε αυτό το γήπεδο παίζαμε συμπαίκτες. Τότε ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο και θυμόταν λεπτομέρειες που εγώ δεν τις θυμόμουν, αγωνιστικά και μη».

Για την παρουσία του Γκάλη στο Αλεξάνδρειο: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, έχουν συζητηθεί όλα. Εγώ έχω πει ότι ο Γκάλης είναι Εθνικό κεφάλαιο, με αγαπάει και μου έχει εμπιστοσύνη και αυτό φαίνεται από το χθεσινό παρόν που έδωσε με παρότρυνση μου».

Για την αιμοδοσία: «Πήγε πολύ καλά, είναι μια πρωτοβουλία της ΚΑΕ Άρης. Θα συνεχίσει αυτό να γίνεται και η προσέλευση ήταν μεγάλη και ενόψει Χριστουγέννων θα γίνουν και άλλες κοινωνικές δράσεις».

Για την φετινή ομάδα του Άρη: «Ο κόσμος ξέρει λίγο πολύ τα προβλήματα, υπάρχουν δυσχέρειες οικονομικές, κάνουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια, πιστεύω ότι η ομάδα θα ανέβει παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα πρέπει οι παίκτες και ο κόσμος να είναι ενεργοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα